slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Podni stalak za 2 mikrofona-pecaljka sa drzacem-lutkom-NOV

1.800 din

Pirot
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
66
4
pre 13 dana
Odgovara na 56% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Mali 0677023315
Član od 19.12.2020.
Svi oglasi

Podni stalak za 2 mikrofona-pecaljka sa drzacem-lutkom-NOV U FABRICKOM PAKOVANJU. Stalak je odlicnog kvaliteta, napravljen je od legure aluminijuma, izuzetno cvrs i stabilan.

 

Sam stalak je crne boje, u kompletu se nalazi lutka ili drzac mikrofona koja se pricvrscuje na vrhu stalka. Pored lutke je i leptir za bezicni mikrofon, kao i drzac kablova. . Stalak je veoma laganlako se transportuje i montira, ali je izuzetno stabilan za koriscenje.

 

Crne je boje, napravljen od legura aluminijuma, maksimalna visina je 170 cm, a dodatnu visinu mozete povecati uz pomoc teleskopskog nastavka koji je max duzine 60 cm.

 

IZUZETNO STABILAN STALAK, LAK ZA NOSENJE I MONTAZU SA SVIM PRATECIM ELEMENTIMA U KOMPLETU. Stalak je NOV U FABRICKOJ KUTIJI

ID Oglasa: #164594212
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.