slika
1 od 1

Presonus M7 Cardiod Condeser MIC

7.080 din

Beograd
Novo
286
10
juče
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Artist Sistems doo online
Član od 16.08.2011.
Svi oglasi

PreSonus u AudioPro radnjama!    



AudioPro Artist je jedini ovlašćeni PreSonus zastupnik i distributer za ceo Ex YU region!  


Najviše mikrofona za najmanje novca.
Dizajniran za muzičare i izvođače kojima je potreban budžet odličnog kvaliteta, M7 je idealno sveobuhvatno rešenje za snimanje za početnike, podkastere, pevače i muzičare. M7 se može pohvaliti toplim frekvencijskim odzivom koji laska ljudskom glasu. Zahvaljujući kardioidnom polarnom obrascu M7, M7 će sjajno snimiti zvukove na koje ga usmerite, dok će umanjivati zvukove koje ne želite. I na kraju, ali ne i najmanje važno, M7 može da se ljulja kad ga zamole: Njegovih 134 dB SPL-a omogućava mučenje bez ikakvih problema sa glasnim instrumentima poput pucanja malih bubnjeva ili pojačala za električnu gitaru, što skuplji mikrofoni ne mogu uvek učiniti.

The most mic for the least money. Designed for musicians and performers who need great audio quality on a budget, the M7 is an ideal all-around recording solution for entry-level podcasters, singers, and musicians. The M7 boasts a warm frequency response that flatters the human voice. And thanks to the M7’s cardioid polar pattern, the M7 will brilliantly record the sounds you point it at, while downplaying the sounds you don’t. Last but not least, the M7 can rock hard when asked: Its 134 dB of SPL handling lets it wrangle loud instruments like cracking snare drums or electric guitar amps worry-free, something more expensive mics can’t always do.   A hard mount, carrying case, and 10-foot XLR cable round out the M7 package, so you’re ready to start producing right out of the box!    





Na našoj web stranici kod svakog artikla istaknuta je oznaka da li je artikal na stanju ( „ Raspolozivo odmah“ ) -


Trudimo se da sve cene držimo aktuelnim na svakodnevnom nivou, greške su moguće. Cena na KP je informativnog karaktera, informaciju o ceni proverite u našim radnjama.

Plaćanje u našim maloprodajnim objektima vrši se isključivo u DINARIMA. Cena napisana u evrima je informativnog karaktera.

Ukoliko vidite bilo gde bolju cenu za nov proizvod, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da napravimo najbolju ponudu za Vas.


Hvala na razumevanju.

Vaš AudioPro Artist

ID Oglasa: #123956122
Informacije

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●
NOVI BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98
tel : 011/ 344-28-74

 

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

 

> > > > > RADNJA U NOVOM SADU JE ZATVORENA < < < < <

 

 

 

napomena :

Zbog čestih promena cena proizvođača, cene na KP su informativnog karaktera.
Aktuelne cene možete videti na našem sajtu!

Hvala na razumevanju

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.