slika
1 od 1

sE Electronics RNR1

203.490 din

Beograd
Novo
5
0
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Mitros Music
Član od 31.07.2009.
Svi oglasi

THE WORLD'S FIRST MIC FROM MR. RUPERT NEVE

With custom transformers and discrete circuitry from the man behind the recording industry as we know it, the RNR1 hears more than any other ribbon on the planet.   RECOMMENDED USE Vocals, acoustic guitar, electric guitar cab, orchestral + strings, piano, woodwinds, brass, drum kit, cymbals / OH, room   HIGHLIGHTS Two custom Rupert Neve-designed transformers Ultra-wide frequency response preserved by integrated circuitry Hand-tensioned 2.5µ m aluminum ribbon Unique and bold design aesthetic with precision-machined and scalloped edges Custom-designed and easy-to-use shock mount 100 Hz bass-cut filter and gold plated XLR connectors  

Fiskalni račun i garancija

Odloženo plaćanje:
čekovima (do 6 rata),
kreditnim karticama Banca Intesa do 12 rata bez kamate).

Kupovina online, telefonom ili u našim prodavnicama.
Isporuka na kućnu adresu.

 

Mitros Music prodavnice:

 

BEOGRAD:  
Admirala Geprata 10
011 76 17 400
bgshop@mitrosmusic. com

 

NOVI SAD:  
Sutjeska 2, SPC SPENS
021 450 800
nsshop@mitrosmusic. com

 

NIŠ:  
Obrenovićeva BB, TC Kalča
018 250 670
nishop@mitrosmusic. com

 

Svi artikli na sajtu su prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.
Artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.
Mitros Music Company zadržava pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu i na KP portalu.

 

ID Oglasa: #164399935
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.