slika
1 od 1

sE Electronics V7 Switch

14.490 din

Beograd
Novo
10
0
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Mitros Music
Član od 31.07.2009.
Svi oglasi

V7 SWITCH

 

ALL ROCK, BUT NO ROLL! Built with the same game-changing benefits as the V7 dynamic microphone – more gain before feedback, exceptional off-axis rejection, and a beveled edge that keeps the V7 right by your side, meet the V7 SWITCH   Vast amounts of gain before feedback Captures your voice in the most natural way you've ever heard on stage from behind a console Recessed lockable on / off switch Silent click-free operation thanks to its proven reed element All-metal housing and beveled spring grille Specialized supercardioid aluminum voice coil Patented integrated shockmount  

Fiskalni račun i garancija

Odloženo plaćanje:
čekovima (do 6 rata),
kreditnim karticama Banca Intesa do 12 rata bez kamate).

Kupovina online, telefonom ili u našim prodavnicama.
Isporuka na kućnu adresu.

 

Mitros Music prodavnice:

 

BEOGRAD:  
Admirala Geprata 10
011 76 17 400
bgshop@mitrosmusic. com

 

NOVI SAD:  
Sutjeska 2, SPC SPENS
021 450 800
nsshop@mitrosmusic. com

 

NIŠ:  
Obrenovićeva BB, TC Kalča
018 250 670
nishop@mitrosmusic. com

 

Svi artikli na sajtu su prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.
Artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.
Mitros Music Company zadržava pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu i na KP portalu.

 

ID Oglasa: #164447997
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.