slika
slika
slika
slika
1 od 4

Yamaha StagePas 250

390 €Fiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
67
0
pre 11 dana
Emil
Član od 12.02.2016.
Svi oglasi

Prvi vlasnik, svega par puta korišćeno, sedi kući, skuplja prašinu.  

Stanje 10/10.  

 

Yamaha STAGEPAS 250 na prvi pogled:
Snaga za odlazak!
8-kanalni mikser sa napajanjem
250 vati snage klase D
Fantomska snaga
Idealan za upotrebu zvučnika za monitor
Snaga za odlazak!
STAGEPAS 250M je lagan i kompaktan, pruža jedinstvenu formu i skup funkcija optimizovanih za klavijaturiste, i, što je najvažnije, isporučuje dobre kada je u pitanju kvalitet zvuka. Ovaj sistem sa jednim zvučnikom takođe funkcioniše veoma efikasno kao ultra-prenosivi mono PA sistem koji se može nadograditi na stereo uz jednostavno dodavanje opcionog zvučnika sa napajanjem.

10-kanalni mikser sa napajanjem
Ugrađeni, ali odvojivi mikser STAGEPAS 250M pruža ukupno deset ulaznih kanala: dva mono mikrofonska/linijska ulaza i četiri stereo linijska ulaza. Pored izlaza za zvučnike za isporučeni zvučnik, mikser ima linijske izlaze koji se mogu koristiti za povezivanje dodatnih zvučnika sa napajanjem ili za slanje izlaza miksera na glavni mikser ili uređaj za snimanje. Takođe ima praktičan priključak PHONES za povezivanje slušalica.

Pojačalo snage 250 vati klase D
Ovo pojačalo velike snage je sposobno da ispuni relativno veliki klub ili prostoriju zvukom, a može čak i dobro da projektuje na otvorenom. Napredni dizajn klase-D pruža izuzetnu efikasnost - obezbeđujući pojačanje velike snage uz nisku potrošnju energije i minimalno stvaranje toplote. To znači da dobijate vrhunski kvalitet zvuka i pouzdanost u izuzetno kompaktnoj jedinici.

Fantomska snaga
STAGEPAS 250 mikser ima promenljivo fantomsko napajanje za dva mono mikrofonska/linijska ulaza. Ovo vam omogućava da koristite kondenzatorske mikrofone visokih performansi sa fantomskim napajanjem u situacijama kada želite produženi, prirodan odgovor koji oni pružaju.

Idealan za upotrebu zvučnika za monitor
STAGEPAS 250M je takođe efikasan kao sistem zvučnika za monitor (posebno za klavijaturiste, bubnjare i solo izvođače), zahvaljujući svojoj reprodukciji punog opsega, praktičnim kontrolama miksovanja i raznovrsnom postavljanju zvučnika. Ili možete da montirate STAGEPAS 250M na stub ako želite.

Iamaha STAGEPAS 250M karakteristike:
Odvojivi mikser sa napajanjem
250V snage klase D
Dvosmerni sistem zvučnika punog opsega
Ugrađeni ekvilajzer i 1-bitna modulacija reverb
Prekidač za muziku/govor
Auto limiter
LED izlazni merač nivoa
Jedan kabl za zvučnik je isporučen
Iamahin STAGEPAS 250 je savršen sistem za praćenje ili razglas za klavijaturiste!

ID Oglasa: #166230624
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.