slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

FLYTH Pro Nemacki profi Rek 5U + 3U portabilan Akcija!

99 €FiksnoZamena moguća

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
31
2
pre 13 dana
Boom Bap Audio
Član od 30.01.2010.
Svi oglasi

Odlican portabilni Nemacki rek iz naslova 5u napred +3u pozadi + postolje za mixer na srafljenje + tockici, srafovi za sine, rucke za nosenje, rucka za guranje na tockovoma itd. U odlicnom stanju. Ne koristi se vec neko vreme. Moguca svaka proba i testiranje pre kupovine ili saljem video reka na viber. Moguce slanje kuririma na otkup profi upakovano i zasticeno ali na vasu odgovornost uz unapred uplacenu kaparu od 50% od cene. Clanovima sa negativnim ocenama ili bez ocena saljemo nakon uplate celokupnog iznosa na nas tekuci racun. Ne odgovaramo za bilo kakvu mogucu stetu nastalu u trensportu. Moguca manja korekcija cene za ozbiljne kupce koji kupe jos nesto od opreme uz rek. Pancevo 061.643.1169

Pogledajte i nase ostale oglase klikom na nas kp izlog! ; -)

ID Oglasa: #165931636
Informacije

Svi predmeti su detaljno testirani i ispravni u potpunosti onakvi kakvi zaista jesu. Svi predmeti se salju maksimalno zasticeni i na vasu odgovornost uz avans,   a za moguce stete nastale u transportu ne odgovaramo. Radnu garanciju na sve nase uredjaje dajemo 24h od prijema paketa. Za nestrucno rukovanje uredjajima ne odgovarammo. Hvala na razumevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.