slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

KV2 Audio K-RIG Razglasni Sistem

Kontakt

Beograd
Novo
3.034
13
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Artist Sistems doo online
Član od 16.08.2011.
Svi oglasi

KV2 Audio u AudioPro Artist radnjama!  
VRHUSNKI SISTEM ZA NE TAKO VRHUNSKU CENU! ! SIGURNO NAJBOLJI ZVUK ZA TU CENU ! !

K-RIG, MALI DIV - Malen po veličini, a izuzetno snažan. . . K-Rig je set KV2 zvučnih kutija koji obuhvata krucijalnu tehnologiju ES serije razvijene od Svetski renomirane korporacije KV2 Audio (Made in EU). Ovaj sistem se sastoji od sljedećih komponenti: 2 x K-PACK 2600,2 x KT2-0 + 4 x KT2.15 i svog dodatnog potrebnog pribora.

Još pre jedne decenije KV2 Audio je predstavio zvučne kutije kompaktne veličine, a opet izuzetno velike glasnoće - taj sistem je nosio oznaku ES i svi mi koji se bavimo muzikom sećamo ga se kako nas je oduševio na prvo slušanje. Taj modularni i skladni sistem je bio priznat od celog muzičkog sveta, i bio je apsolutni hit na muzičkom tržištu - mali, a velik! K-RIG sistem je stvoren sa ciljem da sledi koncept ES sistema, sa istom onom jednostavnosti pri korišćenju, i naravno - izvrsnim zvukom. Inženjeri iz KV2 Audija uzeli su isti onaj izgled ES zvučnih kutija, i dodatno ga pojednostavnili u K-RIG seriji sa ciljem da ga učine pristupačnim koliko je god moguće u poredjenju između “ cene i kvaliteta” . K-RIG se sastoji od KT2.0 pune horne opremljene sa srednjim/visokim modulom, KT2.15 sub bass kabineta i E-PAK2600 fabrički prilagođenog  pojačala i kontrolnog sistema. To je aktivna jedinica sa tri pojačala za pokretanje K-RIG sistema, pogoni bas, srednju i satelit zvučnu kutiju. Ova jedinica omogućava Vam optimalnu kontrolu, zaštitu i izlaznu snagu za svaku sistemsku komponentu razglasa. Krajnji rezultat će Vas oduševiti. K-RIG sistem je idealan za manje i srednje prostore i DJ sektore. Savršeno rešenje za priredbe, bendove i DJ-eve koji žele učiniti jedan korak unapred prema razglasnom sistemu koji može istinski ponuditi snagu zvuka dovoljnu za do 1000 ljudi. Dok drugi manji aktivni sistemi možda i odrađuju snagu zvuka koja je potrebna, oni ostaju kratki za “ punch” kada se radi o povećem broju ljudi. Kako se nivo zvuka povećava dinamički raspon nestaje i na kraju Vi ostajete sa distorziranim “ flat” ravnim zvukom sa malom dubinom. K-RIG razglasni sistem će zadršati dinamiku i punchy dubinu sve do nivoa dvostruko veće od većine konvencionalnih standardnih zvučnih kutija koje često viđate. K-RIG razglasni sistem (kao i svi ostali KV2 Audio sistemi) je dizajniran i proizveden u Evropskoj uniji, K-RIG se brzo i jednostavno postavlja, i pruža najbolji mogući zvuk, pa je proizveden od najkvalitetnijih komponenti dostupnih na tržištu. Od samog početka radni slogan KV2 Audio firme je “ Kvaliteta, ne kvantiteta” . Dakle, u cilju im je proizvesti vrhunsku zvučnu kutiju bez obzira na cenu, a ne proizvesti zvučnu kutiju male cene, a osrednjeg kvaliteta.


Over a decade ago KV2 Audio introduced a compact yet incredibly high output system called ES. This modular, scalable system has received worldwide acclaim and has developed an outstanding reputation in the market for a small footprint, extreme output system.

The K-RIG has been developed to the follow in the footsteps of the ES system with the same easy plug and play, ground stack setup and of course - unbelievable output. We stripped back and simplified the K-RIG’s design to make it as affordable as possible and believe that nothing will match it in a price vs. performance comparison.

The K-RIG is ideal for the small to medium production market and DJ sector. It provides the perfect solution for venues, bands and DJs that want to take that next step up to a system that can truly deliver high quality and output to up to 1000 people.

 Na našoj web stranici kod svakog artikla istaknuta je oznaka da li je artikal na stanju ( „ Raspolozivo odmah“ ) -


Trudimo se da sve cene držimo aktuelnim na svakodnevnom nivou, greške su moguće. Cena na KP je informativnog karaktera, informaciju o ceni proverite u našim radnjama.

Plaćanje u našim maloprodajnim objektima vrši se isključivo u DINARIMA. Cena napisana u evrima je informativnog karaktera.

Ukoliko vidite bilo gde bolju cenu za nov proizvod, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da napravimo najbolju ponudu za Vas.


Hvala na razumevanju.

Vaš AudioPro Artist

ID Oglasa: #121432584
Informacije

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●
NOVI BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98
tel : 011/ 344-28-74

 

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

 

> > > > > RADNJA U NOVOM SADU JE ZATVORENA < < < < <

 

napomena :

Zbog čestih promena cena proizvođača, cene na KP su informativnog karaktera.
Aktuelne cene možete videti na našem sajtu!

Hvala na razumevanju

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.