slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

RCF HD 32-A MK4 zvučna kutija

Kontakt

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1.154
6
danas
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lno D.o.o.
Član od 08.07.2014.
kp izlog
HD 32-A mk4 je dvofazna aktivna zvučna kutija koja može da podnese maksimalni SPL od 131dB i da zadrži čist i definisan zvuk. U srži HD 32-A je novi ND840 kompresioni drajver. Ceo vokalni rang može biti reprodukovan pomoću 3″ voice coil-a koji podržava crossover tačku od 700Hz. Nova mk4 D-linija zvučnih kutija poboljšava performanse u odnosu na stare sa novim zvučnicima, poboljšava kvalitet zvuka pomoću revolucionarnog FiRPHASE-a i obnovljenim dizajnom prednjeg grill-a koji daje profesionalni izgled. Koncept nove HD-serije potiče iz turing industrije, donosi elegantne i kompaktne kabinete koji su spremni za intenzivno korišćenje na putu. Povežite vaš mikrofon ili vaš mikser u ovu kutiju i pojačajte volume-n: pravi „ plug& play„ . Perfektan glavni zvučnik u malim PA sistemima, snažnim podnim monitoringom i neprimetnim instalacionim zvučnikom.

Nova perspektiva linearnosti

RCF-ovi zvučnici su dizajnirani koristeći njihovu naprednu FiR filtering tehnologiju, razvijenu da pruži transparentni zvuk, apsolutnu preciznost i perfektnu stereo sliku svakom slušaocu. Ovi specijalni FiRPHASE filteri omogućavaju postizanje koherentne distribucije zvuka bez fazne distorzije, osiguravajući minimalnu latenciju sistemu.

Legendarni zvučnici

U srži HD 32-A je novi ND840 kompresioni drajver. Ceo vokalni rang može biti reprodukovan pomoću 3″ voice coil-a koji podržava crossover tačku od 700Hz.

12″ woofer pruža ekstremno linearni odziv i preciznu, duboku kontrolu niskih frekvencija. Svi kompresioni drajveri i zvučnici su precizno napravljeni i koriste sve prednosti RCF-ovih superiornih veština u modelovanju i sklapanju, kao i profesionalno znanje i iskustvo posvećeno postavljanju ekstremno visokih standarda.

Snažni pojačavači D-klase

RCF-ova tehnologija u pojačavačima D-klase pruža odlične performanse, a pritom su veoma efikasni i lagani. Pojačavači iz D serije omogućuju ultra-brzi atak, realističan odziv i impresivne audio performanse. Aluminijumska struktura oko pojačavača osigurava kutiju u transportu, a i pomaže u hlađenju.

Novi oblik kabineta

Svaki D LINE model može biti korišten kao i binski monitor. Kabineti D serije su modelovani sa specijalnim poliproilenskim materijalom dizajniranim da ublaži vibracije na maksimalnoj jačini.  D serija pruža maksimalnu pouzdanost i snagu za intenzivno korišćenje na putu.  HD 32-A je opremljen ručkom na vrhu i sa strane za lakše prenošenje.  HD 12-A ima 3 ergonomske ručke, dve sa strane i jedna na vrhu.  HD 10-A ima dve isto, kao i HD 32-A. Na dnu cele HD serije postoji „ mount“ tačka. Novi oblik kabineta omogućava korišćenje u standardnom i monitoring položaju. Dve M10 i tri M6 navojne tačke su implementirane za optimalne opcije instalacije.

Ključne karakteristike:

  • 1400 watt 2-way peak power
  • 131 dB max SPL
  • Class-D Bi-amplification, SMPS
  • DSP sound processing
  • 90° x 60° , wide dispersion constant directivity horn
  • 12″ woofer, high power, 2.5″ voice coil
  • 1.4″ HF driver, titanium dome, neo 3.0″ v. c.
  • FiRPHASE processing

Za sve detalje pritisnite na link:  https: //www. rcf. it/en_US/products/product-detail/hd-32-a-mk4/210141

ID Oglasa: #96282190
Informacije

Poštovani kupci,

Zbog renoviranja jednog od naših lokala do 31.05.2024. , poželjna je najava pre samog dolaska, unapred zahvalni.

Radno vreme:

Ponedeljak 09:00-17:00

Utorak 09:00-17:00

Sreda Zatvoreno

Četvrtak Zatvoreno

Petak Zatvoreno

Subota Zatvoreno

Nedelja Zatvoreno

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.