slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

4 komada LED par rasvete / parke / novi model 60 dioda

16.600 din

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
1.404
63
pre 8 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milan
Član od 30.09.2012.
kp izlog
  • Da bi video i ostalu rasvetu klikni na KP izlog ili svi oglasi!
Novi model. Za ovu cenu dobijate 4 komada. Ovo je 3u1 led varijanta. Imam u ponudi fizički identičnu, ali nema 3u1 diode. Ovom modelu svaka dioda svetli u svim bojama, dok taj jeftiniji ima određeni broj crvenih, plavih, zelenih, belih i žutih. Za razliku od modela 54 diode slim, ova je unapređena, kvalitetnije izrade, teža je, bolji ventilator, ima odvojiv kabl sa euro priključkom, poseduje osigurač i samo kućište je kvalitetnije izrade.   Težina 1kg. Marka je Briwax.
 
Mogućnost rada u ritmu muzike.  
LED rasveta pogodna, kako za ugostiteljske objekte, tako i za kućnu upotrebu.                          
Ima više komada, novo je i u fabričkoj kutiji.                        
Moguće podešavanje više režima promena osvetljenja, strob, promene boja, podešavanje brzine.  
Poseduje displej na zadnjem delu pomoću kod vidite u kom je režimu rada.                          
Postoji mogućnost povezivanja više ovakvih u celinu, kao i povezivanje sa profi rasvetom DMX. Sasvim normalo funkcioniše kao zaseban uređaj. Svakako preporuka je povezati ih na dmx kontrolu jer tako dobijate lepše efekte i možete birati način rada, boje, brzine promena, prilagoditi u skladu sa trenutnom muzikom ili događajem i to sve u sekundi. DMX uređaje imam u ponudi i postoji mogućnost dogovora da njihovo programiranje ja uradim za vas.     
Radi na 220V.   
Snaga ovih parki je 60x1w, iako mnogi tvrde da je 60x3w, budite sigurni da ne postoje slim verzije parki (tanke plastične) u toj snazi. Jednostavno za tu snagu je neophodno ozbiljno hlađenje kakvo se ne može smestiti u tako tanko kućište. Imam i te od 54x3w, ali su veće i skuplje.                                         
Dobijate nosač, koji je moguće pričvrstiti na zid ili plafon, a može i stajati na podu i sl.     
                           
Lično preuzimanje moguće u blizini Farmaceutskog fakulteta u Kumodražu.

Ako želite da vam pošaljem brzom poštom, pošaljite mi poruku sa podacima ( ime i prezime, adresa i broj telefona). Troškovi slanja iznose oko 800din.
ID Oglasa: #134401257
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.