slika
slika
1 od 2

Dim masina

5.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
4.099
57
pre 9 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Dim mašina 600w
Dim mašina 600w Led + Daljinski *Bežični daljinski upravljač
*U kućištu mašine ugrađene su LED diode rgb, menjaju boju za vreme puštanja dima.
*1,5l zapremine tečnosti za dim "Žičani i bežični daljinski upravljač
*8 metara udaljenosti za snimanje *Dimenzije-24*14
Korišćenje prostorija: Venčanje, bine, noćni klubovi, diskoteka, hoteli, žurke, porodična rođendanska zabava, za DJ -e itd. Sadržaj pakovanja: 1 * Dimna mašina 1 * Korisnički priručnik 1 k*Nosač (ručka) sa vijkom 1 * 1,2 m kabel za napajanje 1 * daljinski upravljač
1. Dim mašina koristi visokokvalitetni metalno gvozdeni materijal, koji je izdržljiv i ima dug radni vek.2. Šuplje dizajnirano može brzo odvesti toplotu, pomoću daljinskog upravljača za direktno upravljanje mašinom za maglu, praktično. 3. Sa tri led svetla crvena, zelena i plava  emituje svetlost raspršujući dim, poboljšavajući ambijent scene. 4. Izlaz dima je oko 2700 CFM, a udaljenost je 2-4 metra, što može stvoriti romantičan ambijent. 5. Sipajte raspršenu tečnost (nije uključena) u rezervoar , pokrenite mašinu za maglu i zagrejte je 5 minuta na početku, a zatim počnite da stvarate ujednačenu maglu bez mirisa.



Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   
ID Oglasa: #104851782
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.