slika
slika
slika
slika
1 od 4

Disko kugla

1.890 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
172
2
pre 15 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi

Bluetooth LED disko svetlo sa zvučnikom za Mp3 plejer Disko kugla Lasersko svetlo za osvetljenje 18V
DJ Stage Lamp,   Karakteristike: 6 super svetlih LED-a Visoka prozirnost koja osigurava LED osvetljenost Kompaktan, elegantan dizajn i mala težina Dva zvučnika sa obe strane U diskom i daljinskim upravljačem za odabir pesama i svetlosnim efektom Kontrola: daljinskim upravljačem, glasovnim upravljanjem i samohodnim za kontrolu brzine rotacije, svetlih boja i režima strobovanja Odlično za decije rodjendane, klub, pab, modnu reviju, ples žurka, itd. Ugao svetlosti: Daljinski upravljač od 120 stepeni napaja se od 1 k CR2025 baterije (NIJE uključen) Napomena: Povod: Kućna zabava, profesionalna scenska scena i DJ stil: Mini Težina paketa: 0,6 kg Tip podataka: 2 tipa na raspolaganju, sa Bluetooth-om / Nema Bluetooth utikača: dostupan je samo 220V EU utikač


Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   



Nikola: 065 955 21 99

ID Oglasa: #104599565
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.