slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Cajon

Kontakt

Inđija
Kao novo - nekorišćeno
3.613
9
pre 12 dana
Martic Dragan
Član od 09.11.2011.
Svi oglasi

Mi smo proveli vise godina u ekspirimentisanju i razvoju zvuka na kahon instrumentu tako da klijenti mogu biti sigurni u nas Cajon.

Svi nasi kahoni su neverovatnog zvuka. Nas cajon je elegancija  visokih nota dubokog basa, slap tonova , ujedinjeni u jedan unikatni dizajn koji odlikuje jedinstvenost, udobnost za svakog perkusionistu. Cajon je izradjen za mogucnost sviranja sa dve strane (two sides cajon)   . Gornji desni ugao ima prelep slap ton.    Sve zavisi od perkusioniste, mnogo tonova se proizvodi sa cajon two sides     Pokriva sve vrsta zanrova sviranja od hard rock, latino, folk do jazz  Cajon je izradjen od nakvalitetnijih materijala izuzetno cvrste konstrukije sa posebnim ojacanjima u unutrasnjosti konstrukcije.

Svaki kahon se pravi rucnom unikatnom izradom. Cena se odredjuje u dogovoru sa klijentomSvaki Cajon izradjujemo  nasi klijenti prate od pocetka izrade dobijaju slike na mail  kako cajon nastaje od pocetka izrade do same zavrsnice. Klijenti mogu da odaberu boju opremu itd.

ID Oglasa: #52620261
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.