slika
slika
1 od 2

Boss VE-20 Vocal Processor

330 €

Novo
Kragujevac
1.321
10
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dak Music Shop
Član od 23.09.2010.
kp izlog

Boss VE-20 Vocal Processor je napravljen baš za vokalne umetnike, i u njega je ugrađena najbolja i najnovija tehnologija za obradu vokalnih efekata koju možete naći. Jednostavnim pritiskom na pedalu možete u trenu dodati bogate vokalne harmonije svojem glasu, korekciju visine glasa, a možete se kreativno poigrati i specijalnim efektima kao što su Distortion, Radio i Strobe. Možete čak i u realnom vremenu kreirati lupove i layerovati zvuk pomoću Phase Looper funkcije. VE-20 je moguće koristiti na svakom mestu, jer radi i na baterije.

  • Specijalni efekti za vokalne umetnike, kao što su Harmony, Double-Track, Dynamics, Reverb, Delay itd.
  • Moguće je kreirati ukupno 3 kanala harmonije i layerovati zvuk
  • Funkcije za korekciju visine glasa u realnom vremenu
  • Specijalni efekti, kao što su Distortion, Radio i Strobe
  • Phrase Looper sa mogućnošću snimanja do 38 sekundi (mono)
  • Phantom napajanje za kondenzatorske mikrofone
  • Mogućnost rada na 6 AA baterija ili pomoću ispravljača
  • Jednostavno korišćenje, sigurna i čvrsta BOSS izrada

BOSS VE-20 vodi vaš glas na sasvim novi nivo! VE-20 poseduje vrhunske kvalitetne efekte za pevače i pevačice, kao na primer Reverb, Delay, Dynamics, Chorus, itd. Do sada su ti efekti bili teško dostupni samim pevačima, ali VE-20 poseduje izuzetno jednostavan interfejs koji u potpunosti olakšava kontrolu vokala. Jednostavno se pozovu željene postavke i peva - nema potrebe za programiranjem. VE-20 je veoma praktičan efekt procesor dovoljno jednostavan i za početnike. Naravno, ako želite, VE-20 vam omogućuje da sami kreirate efekte, uz mnoštvo korisnih ugrađenih alata.

Fabrika harmonije

Dodajte bogatu harmoniju vašem solo pevanju, u realnom vremenu. Izaberite harmonijski interval, ili kreirajte višekanalne, kao gornja i donja terca, i pohranite ih kako bi ih mogli pozvati kad god zaželite. Možete i obogatiti solo sa Double Track efektom. A najbolje je da je VE-20 izuzetno jednostavan za upotrebu. Nema potrebe za programiranjem, ni ubacivanjem nota sa klavijature, kao što je to slučaj sa Vocoderom - ovde jednostavno pevate i pustite da VE-20 odradi ostalo!

Phrase Loop

Pevajte, snimite, lupujte, i nasnimite na njega sa sjajnom Phrase Looper funkcijom, nasleđenom od BOSSovog popularnog RE-20XL Loop Station-a. Možete snimiti do 38 sekundi u mono tehnici, lupovati i nasnimavati fraze, koje možete pozvati i koristiti u realnom vremenu, i sve to raditi direktno dok ste na sceni. U svakom slučaju ovaj će uređaj zapanjiti slušaoce!

Specijalni efekti

Osim harmonije i ispravljanja visine glasa, VE-20 poseduje izražajnu kolekciju specijalnih efekata, kao što su Electric, Robot, Strobe, Distortion, Chorus, i Reverb.

Čvrsta i jaka izrada

Iste čvrste metalne konstrukcije kao i sve BOSS pedale, VE-20 je napravljen da traje doveka. Veličine je iste kao i BOSS twin pedale, pa je lako moguće smestiti u postojeće BOSS kofere i torbe.Šaljemo na kucnu adresu.   

* * * * *  
DAK MUSIC SHOP
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 91,
Kragujevac
034/ 35-31-35
065/ 35-31-35-0


ID Oglasa: #56607534
Informacije

Cene i slike su informativnog karaktera, podlozne su promenama.

Molimo Vas da proverite tačnost podataka kontaktirajući DAK MUSIC SHOP.

Hvala na razumevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.