slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Audio Mixer Podcasting, Live Streaming ,zvucna karta

2.890 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
100
6
pre 14 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅ Daniel 060/3341880
Član od 09.05.2022.
Svi oglasi

NOVO----------saljem i kao CC paket preko poste , dostava oko 350 din----

 

 

Profesionalni mikser za Podcasting, Live Streaming   : Opremljen sa 4 voice changera , 7 prilagođenih efekata scene, 15 ambijentalnih specijalnih efekata i 5 obrada efekata snimanja. Takođe možete slobodno izabrati muziku pratnje koju želite povezivanjem na Bluetooth (SF-MP008). Funkcije miksanja, praćenja i ekvilajzera su podržane u isto vreme, čineći ovaj audio interfejs zabavnijim i pogodnijim za potrebe snimanja uživo, dodajući više zabave vašim emisijama uživo i podkastovima.

 

Započnite striming uživo na više platformi sa svojim prijateljima: Uprkos tome što je ova oprema za striming uživo kompaktna, podržava do 3 osobe i 3 uređaja (3 platforme) za istovremeno emitovanje. Lako se povezuje na mikrofone, pametne telefone, PC, Mac i druge uređaje. Ulazni signal se može pratiti u realnom vremenu preko priključka za slušalice ili slušalice. Vaše potrebe i funkcionalna raznolikost su uzete u obzir i savršeno se odražavaju u ovom proizvodu.

 

Kompatibilnost uređaja: Ovaj uređaj za zvučne efekte koristi OTG tehnologiju za postizanje prenosa bez gubitaka, izbegavajući trenutnu buku, stvarajući viši nivo kvaliteta zvuka. Možete promeniti svoj glas bilo kada, bilo gde, zovite sa prijateljima, ćaskajte za VeChat, uživo i pevajte, uzimajte video na TikTok-u, Ioutube-u itd.

 

Dugotrajno trajanje baterije: Mikser se napaja preko USB-C porta za punjenje. Njegova ugrađena punjiva baterija velikog kapaciteta od 1800 mAh omogućava mu da radi neprekidno do 6 sati nakon potpunog punjenja. Ova oprema za podcast vam omogućava da snimate dugo vremena bez svih inhibicija i zadovoljava vas za upotrebu u više scenarija.

ID Oglasa: #165352479
Informacije

TEL: 0603341880

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.