Muzikanti MM

Ruma

Član od: 16.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pozovem gospodina, na pitanje da li je oprema ispravna kaze jeste. Da li nema budji na staklima kaze NEMA. Pitam koji je navoj kaze ne zna, dogovorimo se da pozovem i pogledan preko vibera. Usledio poziv pokazao covek objektiv navoj m42, opet pitam da li je sve ispravno kaze jeste. Bez ucenjivanja dam korektnu cenu koju je prihvatio. Lepo upakovao poslao. Otvaram paket i ni jedan objektiv nije ispravan. Povadjene blende, stakla puna plesi i gljivica. Da li je bilo tesko da se pogleda kroz objektiv i kaze da nije toto. .. Da li je bilo toliko tesko ili mora da se slaze. Pozvao sam ga lepo i pitao da vratim posiljku. Gospodin je poceo da histerise, vice, on je poslao ispravno ko zna sta cu ja njemu da vrati. I PREKINUO VEZU. VISE SE NE JAVLJA. Dragi gospodine ziv i zdrav mi bio. Brukas se za sitne pare OSTALI KUPCI. .. AKO IMATE PARE ZA BACANJE KUPUJTE OD GOSPODINA.
Covek je u velikom problemu izgleda .Slikao sam mu sve vise puta i posalo mu slike ,pogledao je uvelicavao i rekao da je sve ok i da mu saljem, po njegovoj ceni koju je ponudio.Foto aparat i vise objektiva.Nisam u tom poslu i nerazum se ali razgovarao sam sa ljudima koji se razumeju u to i rekli su mi da je verovatno hteo nesto da smucka pa da mi vrati ko zna sta na sta ja nisam pristao .Imao sam ponudu tri puta skuplje da prodam i naravno da posle svih maltretiranja ,pakovanja ,slanja ne pada mi na pamet da mi on vraca koje sta ,ja sam moje sve ispostovao a on bi da se igra salji pa vracaj to tako ne ide ,naravno uz kojekakve pretnje i ruzne reci otac policajac i on ce ..... da nekazem sta....... .Svako ima svoj obraz pa neka ga cuva kako zna i ume ja sam doticnog ocenio pozitivno odmah posto je zahtevao od mene a svo ovo njegovo laprdanje meni ne smeta uopste ako mu je tako lakse ,neka mu.

Muzika i instrumenti > Gitarska pojačala i kabineti

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je slatkoreciv i divan pri komunikaciji. Moram priznati da sam i ja pogresio jer sam ispao naivan, poverovao sam gospodinu da mikrofon koji mi je uvalio nov kosta 2500din a gospodin se kune da ga je platio 70e. Uz moj predlog da se to sto je on rekao nije istina i da me je na neki nacin izigrao ponovo dogovorimo, gospodimn je odbio bilo kakvu dalju saradnju. Moj je problem sto sam lakoveran pa bih preporucio ljudima koji budu imali bilo kakvu saradnju, prvo dobro provere sta gospodin UVALJUJE pa onda dobro razmisle!
Otisao sam kod coveka kuci sedeli smo probali on moje ja njegovo i razgovarali,dogovorilili se i zavrsili posao onako kako smo se dogovorili i izracunali .Da bi on nakon neznam kojeg vremena nekoliko sati zvao i poceo da prica koje kakve gluposti da poredi cene i sta ja vec znam .Daje mi negativnu ocenu zasto zato sto smo se sve dogovorili i zavrsili posao onako kako je on hteo i pristao na dogovoreno. Strasno kakvih likova ima sve .

Muzika i instrumenti > Karaoke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin prodaje iskljucivo tudj rad i muku. Lacampanelline fajove, tudje setove i td. Nakon duze komunikacije UZALUDNE, pokazao je pravo lice. Probne fajlove ne salje jer njisu njegovi, a LIVE SET koji nudi je plagijat koji nema dodirnih tacaka sa setom koji zapravo jeste original i pun. Na tudjoj muci se novac ne zaradjuje i ne varaju kolege. .. Razmisite pre nego što se upustite u avanturu-trgovinu sa ovim članom, treba imati i živaca i volje, ili jednostavno dajte novac. Vi odlučite.
Sta reci o coveku koji je pojacao kompresor na 127,pokupio iz dosta setova ritmove,boje i proglasio to za live set.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.