N. K.

Novi Sad

Član od: 21.09.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko je napisao u oglasu ekstra stanje i ful stanje. A dobijem telefon sa sledecim manama: Ekran skroz izgreban Zadnja kamera pua flekica i ima zamucenje U kutiji punjac od huawei p20 i naravno slusalice nisu poslate. Na moju molbu da vratim telefon decko odgovara “ Kamere sve rade, kao i sve ostalo na tel, malo obrisi staklo ili socivo iznutra, ako ima neka fleka, i problem ako ga ima resen, .. .to su sitni tragovi tragovi koriscenja koje ima svaki polovan tel”. Naravno nece da mu vratim telefon a on meni novac, jer zna kakav je telefon prodao. Necu propasti za 22000 dinara ali sledecim kupcima sugerisem da izbegavate ovog prodavca. Ziv bio! !!
Vrlo zahtevan i nestrpljiv clan,nije sacekao nikakav odgovor,odmah-negativna...i cena telefona i kurirska sluzba bili su po njegovoj zelji,na telefonu postoje micro ogrebotinice koje ima svaki polovan telefon,punjac je brzi huawei orginal u kutiji,slusalice niko nije ni pominjao da idu uz tel... Ima tu jos nekih komentara i ocena ostalih korisnika kp , pa neka clanovi prosude i sami...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.