N SHOP 037

Kruševac

Član od: 01.10.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dogovor! !!

Mobilni telefoni > Honor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle skoro 20 dana cekanja telefon nije poslat, kad god sam slao poruku izvinjavao mi se i salje za par dana, pa ponedeljak sigurno, pa sledeci ponedeljak. .a nisam ni spustao cenu, sad vidim da je prodat, krajnje neozbiljno!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglasio slusalice kao origjnal airpods 2, stigle mi kopije airpods 1. Pokusao sam da se dogovorimo da mu posaljem slusalice nazad ali odbija bilo koju vrstu dogovora pod izgovorom da je poslao ono sto je slikao, sto zaista i jeste, s tim sto je tesko preko slika primetiti dal su orignal ili ne, a nisam imao razlog da sumljam posto ima pozitivne ocene a i garantovao mi je originalnost. Posto je u pitanju manji iznos iskljucivo zbog drskosti da "nemamo mi sta da se dogovorimo" negativna kao vrata. Izbegavati saradnju!
Slusalice sam ja licno uzeo u yettel-u. Bile su mi visak. Zato sam ih i prodao. Originalne su 100000%. Ne znam sta je doticna osoba mislila da ce kupiti vakum slusalice za dzabe. 6 maski, od tih 6 maski. 3 su bile nove nekoriscene za iphone 13 pro i 3 su bile za iphone 12. Slusalice i 6 maski sam prodao doticnoj osobi za 3300 dinara. Draga pospodo. Trazi dlaku u jajetu. Hoce da se dogovorimo, sve sto sam slikao to i poslao. Tako da sami procenite da li zasluzujem negativnu ocenu zbog toga. Hvala lepo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.