Nada Dejanovic

Beograd | Čukarica

Član od: 03.08.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Vešalice, stalci i čiviluci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa pitam kakvi su ofingeri kaze kao na slikama salje slike iz daljine izgledaju super i iaze svi isti 1. Nisu isti model 2. Katastrofa stanje 3. Pola napukli Ne preporucujem neiskrene prodavce
Nista od navedenog nije tacno Stanje je naravno kao na slikama nisam slike izmislila vec slikala 🙄

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Saradnja katastrofa. Rezervisano u Petak, molba za slanje u subotu -> Obećanja da će biti poslato u ponedeljak, pa utorak, pa sreda, danas je četvrtak još uvek nije poslato. Ne želi da mi da broj pošiljke! Da proverim status! Razni izgovori. Verovatno prodat u međuvremenu. Krajnje neozbiljno i zrelo za suspenziju naloga. Pročitajte draga gospođice pravilnik sajta! Ovako se ne vrši kupoprodaja i poštujte tuđe vreme! Ocena 0 Za izbegavanje!
Paket je poslat samo sto kod mene odpremu vrse jednom nedeljno vec sam objasnila ali nestrpljivost coveku ne dozvoljava da saslusa🙄

Uređenje kuće > Ukrasne stvari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslala mi proizvod konkretno veštačku jelku kojoj fale delovi. Na jelki fali ceo red grana a za to mogu i priložit slike gde se vidi da je pola jelke prazno. Pored toga rekla je da je jelku poslala a posle ssm video da je poslala 6 dana posle onog dana kad je rekla da je poslala. Sada ne odgovara na poruke koje šaljem da bih reklamirao peoizvod koji nije potpun jer fale delovi. Ne preporučujem saradnju sa ovim korisnikom jer ne poštuje dogovor i stavlja lažne informacije u oglas.
Poslata je druga jelka Ispravljena greska 👍🏻
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.