Nadica Milovanovic

Beograd

Član od: 02.12.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Igračke za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručila sam tobogan pre 7 dana, rekli su da će poslati i na tome je ostalo. Više niti odgovaraju na poruke, niti šta. .. Očajna saradnja, nadam se da je neki dobar razlog u pitanju zašto nisam ispoštovana kao kupac. ..
Vi ste dobili novac nazad. Molim vas urgirajte da mi se povuce begativna ocena. Srdacan pozdrav

Igračke i igre > Igračke za ljuljanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod nije odgovarao onom na oglasu. Ponudjena neka vrsta kompenzacije ali do toga nikada nije doslo. . proizvod ne prodaje oglasavac nego neka druga osoba. . komunikacija stura i na moje insistiranje ali ocigledno bezuspesna. .
Gospodjo trebali ste da posaljete konjica da se zameni,ali vi to niste uradili nego ste predlagali neke druge kompenzacije koje nisu bile moguce. Kada vam je receno da posaljete konjica vi ste rekli da ne mozete jer ste ga vec dali kao poklon. I sta sam ja tu kriva,sta ja mogu da uradim u ovom slucaju kada vi nemate da mi posaljete proizvod??? Stvarno vas ne razumem....

Automobili | Oprema > Nosači za bicikle

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

nosač je jako loš kvalitet. tražio sam posle mesec dana da mi zamene deo koji je zbog lošeg kvaliteta otpao sa nosača i ignorisali su me. .. zapravo rekli da ne mogu zameniti deo. kada sam tražio drugi nosač nisu mi se javili. platio 50 eura za nešto i baciše pare. zbog ovakvih trgovaca propada online kupovina! !!
Dragi gospodine,vama se nosac za biciklu ostetio prilikom koriscenja,doks ste ga vi zapravo koristili !!! Imali ste garanciju na ispravnost uredjaja- to jest vi ste ga dobili u ispravnom stanju i ostetio se prilikom vaseg kiriscenja a ne mog transporta. Kada nesto koristite morate da vodite racuna,i mi zaista nemamo nista sa tim. Rezervnih delova nazalost nemamooo i ja ne vidim kako vam mogu drugačije pomoci ??!!! Ja vas zaista ne razumem !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.