Najbolje Cene

Rača Kragujevačka

Član od: 21.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Prstenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam prsten platio 880 din navodno hiruski celik oprao ruke tri puta njemu se skinula farba postao crven
Nije istina što se videlo i na slikama koje je ovaj poslao, prsten je bez oštećenja ali nije imao načina da dobije novac nazad jer mu se nije svideo prsten posle par dana pa je pokušao da dobije novac tako što će se žaliti da se prsten oštetio. A slike koje je poslao pokazuju da je prsten u odličnom stanju. Do sada sam prodao preko 2500 prstena, odavno bi svi prestali da ih kupuju

Asesoari > Privesci za ključeve

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam privezak od njega, i stigao mi je polomljen. Ne kazem da mi ga je on takvog poslao, verovatno je ostecen u transportu. Nijednog trenutka nisam insistirao na tome da mi zameni, ili vrati pare, samo sam se raspitivao kakve su opcije za reklamaciju. Ali na sve moje poruke je samo jednom odgovorio, da pita da li je tako polomljno stiglo, ili sam ja polomio. To je bila sva konverzacija sa njegove strane. Cimao sam ga i na viber, i sms, i KP poruke, ali jednostavno nece da odgovori. Nije mi uopste problem zbog para, taj privezak kosta 700 dinara, dovoljno je bilo da mi je bar rekao, da nema reklamacije i da sam sam kriv, ne bi bio problem. Ali on je odbio da komunicira sa mnom.
Apsolutno sam siguran da je privezak poslat bez oštećenja, kao i da je stigao kod primaoca takav, tj. da nije bilo oštećenja u transportu jer sam ga dobro upakovao. Čovek se javio dva dana kasnije i znao sam da ga je on polomio, zato nisam hteo da se svađam jer znam da ako ne vratim novac svakako dobijam negativnu ocenu. Iskreno preporučujem svima da zaobiđu ovaj sajt ukoliko žele da se bave prodajom, jer mušterija je uvek u pravu, i uvek prodavac mora da šteti kao ja ovog puta sa negativnom ocenom.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

vrlo los kvalitet podloge neravna i smrdi na naftu kao i svi kineski gumeni priozvodi
Ne smrdi na naftu , dragan je mator pa mu se očigledno priviđa i pokušava da dobije pare nazad a podlogu zadrži , pare nazad je odbio jer sam tražio podlogu nazad , hteo ju je džabe i član je sajta mesec dana a ako se ocena ne obriše i ja ću morati da napravim nov nalog
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.