Najevtiniji -provereni GPS ure

Bujanovac

Član od: 27.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek radi sa navigacijama i razume se u njih. Na moje pitanje da li su dve navigacije, sa njegovih oglasa potpuno ispravne, odgovara pozitivno. Kupujem ih a on mi "poklanja" jos 3-4 komada. Ovaj poklon predstavlja cisto mazanje ociju, sve navigacije su bile NEISPRAVNE. Jedna se cak i kompletno raspala u transportu(verovatno, a mozda je i takvu poslao). Sve navigacije su otvarane, nemaju srafove, polomljeni zubci, cackano je po maticnim plocama itd. Pokusao je otpadom da mi zamaze oci. Dve navigacije, za koje tvrdi da su potpuno ispravne, jednoj je mrtva maticna ploca (i spremna je za smece jer je kao takva beskorisna), drugoj je mrtva baterija, konektor za punjenje i jos po neke "sitnice". Dalje, LAZE narednih mesec dana i vise, kako ce mi poslati jednu ispravnu, naravno nista od toga. BEZITE OD OVOG PRODAVCA STO DALJE! NE PREPORUCUJEM NIKAKVU SARADNJU!

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Od cetiri Garmin SP samo jedan ispravan, dva sa manama i jedan neispravan. U oglasu to nije navedeno, navedeni su kao ispravni.

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemogu da shvatim sta je sa ovim ljudima, navigacija mi je stigla i totalno neispravna niti hoce da upali niti daje znake zivota, stigla mi otvorena bez sarafa ploca slomljena, znaci katastrofa sta se ovo desava. Do sada najgori clan kojeg sam mogao da upoznam neznam sta da kazem za njega osim toga da bih voleo da ga vidim licno uzivo, a nadam se da hovu uskoro! ! Oprez! !!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

primoran sam da dam negativnu ocenu ovom clanu zato sto prodaje telefon s4 kao iriginal a nije! !vec je losa kineska kopija! lepim recima sam mu obazlozio da naznaci da nije original. .. medjutim on mi je rekao da gledam svoja posla. ..trazio sam imei telefona. .. pitao je a gde se to nalazi!
ovo je neiskren covek..Ja sam postavio verne slike aparata a sto je on zavidan i zao covek to je vec njegov problem koji mora da resi ili da potrazi pomoc strucnjaka. Da nisam postavio verne slike to bi bilo neposteno.Ja nisam strucnjak za telefone.Ja sam prodavac. Zloban clan kupujem-prodajem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.