Najjfetiniji telefoni

Ćuprija

Član od: 30.10.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo sto se tice telefona, koji je na slikama izgledao u jako losem stanju, kako je i opisano ali sad dolazi ono najgore, telefon opisan kao softverski odlican i baterija cije trajanje je opisano i do tri dana, naravno nije tacno, dalje telefon je toliko izlepljen super lepkom da je to strasno samim tim i wifi signal je jako slab jer je verovatno ostecena antenica unutar maskice. sve u svemu nisam zadovoljan ni blizu. Srdjane slobodno napisi ako nesto nije istina od ovog gore navedenog.
Ma da li je moguce da postoje ovakvi ljudi?!Posaljem telefon prvi , bas iz tog razloga sto je telefon bio u losem stanju. Covek pogleda telefon pa mi zbog loseg stanja posle 3 dana trazio doplatu od 20e za lg l9 2.Pristao i poslao mu novac.Uze covek i lovu i plus mi dade negativnu ocenu.Sa preko 50 prodatih telefona do sada na k.p. ja ovo nisam doziveo da ovako budem nasamaren.Ponavaljam jos jednom da je kupac i posle 4 dana mogao da vrati telefon,ali je cutao do danas.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je prodao telefon ali nista nije onako kao sto je napisao.
Covek izgleda da nezna sta hoce napisao sam imei telefona i naglasio sam da je na icloud... Pisalo je u oglasu da je telefon na icloud sto su mogli primetiti i ostali koji su gledali moj oglas za iphone jos na to sve rekao sam mu da ima pravo i da mi vrati telefon i dobice novac nazad...Sve sto sam napisao mogu potvrditi i porukama koje su ostale izmedju mene i ovog bezobraznog clana.. Dodao bih jos samo ako ima negde da se kupi iphone 4s u extra stanju za 4xiljade i da bude otkljucan javite mi molim vas , dabih ispostovao ovog clana koji izgleda da nezna sta hoce za 4xiljade...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.