NAJPOVOLJNIJI DELOVI DeCar-Ča

Čačak

Član od: 04.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Loše iskustvo maska sa 4 fara za golfa 2 ofarbana crvena linija rukom sva maska zamazana crvenom bojom
Malo čudno jer ista ima TUV pregled za Evropsko tržište a i proizvodi se u Italiji. Mogli ste bar pozvati i prijaviti ako ste nezadovoljni nečim. Kako bi zamenili za drugu ili vratili novac...ako je zaista tako. Ne vidimo svrhu negativne ocene a zadrzavate masku koja Vam pritom ne odgovara?!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu stoji jedan. On posalje drugo koji inace ima u oglasima 20% jeftinije. .. I jos naplati mnogo vise.
Istina je da je kupac porucio katadioptere koje u medjuvremenu prozvodjač ne pakuje sa nosacem sijalica. Kad je prijavio reklamaciju odgovorili smo mu preko KPa da ukoliko mu nesto ne odgovara moze vratiti robu. Istu je ipak zadrzao i dao negativnu ocenu zato sto mu je skupa postarina koju naplacuje brza posta a ne mi.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam neodgovarajuću donju oblogu motora(šuspleh) iako sam naveo tačne podatke vozila. Stigao mi je NE upakovan, oštećen deo, veoma lošeg kvaliteta(suprotno reklami). Nisu hteli da uvaže reklamaciju, vadeći se na kurirsku službu kod koje nastalo oštećenje, što i nije sporno , već veoma loš kvalitet tog plastičnog dela kao i činjenica da ne odgovara za moj auto. Kulturno su me otresli i rekli da se ne trudim oko vraćanja dela. Ostaje mi samo da upozorim potencijalne kupce na njihov način poslovanja.
Kupac je trazio deo za koji NE POSTOJI drugi model. Tacnije identican kao sa oglasa. Uredno je poslat paket i na paketu su izlepljene nalepnice da je LOMLJIVO. Nakon par dana nas je pozvao i rekao kao mu je poruceni deo ne odgovarajuci i da želi da vrati isti. Odgovorili smo da NIJE PROBLEM ali predhodno da fotografise isti i da nam posalje(kako bi proverili da se kojim slucajem nije podkrala greska kod nas u magacinu prilikom slanja...). Nakon toga je se "ISPRAVIO" i rekao da je deo ostecen i da mu se ne svidja kvalitet plastike. Sto smo mi naravno i odbili da vratimo. TAKO DA I MI "UPOZORAVAMO" KUPCE DA OSTECENE DELOVE NE MOGU VRATITI. (Bez obzira da li ih je kupac ili brza posta ostetili) Hvala na razumevanju.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručen nov deo. Stigao neupakovan i oštećen. Na žalost greškom preuzet. Oštećenje je valjda nastalo u transportu, ali ne menja činjenicu da je deo poslat neupakovan. Umesto da imam predmet koji sam hteo i platio, imam faličnu stvar i sugestiju da se raspravljam sa Aks kurirskom službom za povrat novca. Svakodnevno imaju probleme i pišu žalbe Aksu, ali i dalje rade s njima? !? Naravno, jer ne pokrivaju oni štetu, to ide na ime kupca.
Bavimo se PRODAJOM iskljucivo novih delova a NE I TRANSPORTOM ROBE! Iste saljemo kurirskim sluzbama NA ZAHTEV KUPCA! NE SNOSIMO ODGOVORNOST ZA OŠTECENJA PRILIKOM TRANSPORTA KURIRSKIH SLUŽBI. Rok za isporuke ne mozemo mi da odredimo,to zavisi od kurirskih službi(uglavnom je od 1-7 dana). U obostranom interesu je da to bude u najkracem roku. GARANTUJEMO da je svaki naš deo koji prodajemo ispravan i bez ostecenja. Svaki deo se salje u skladu sa podacima vozila koje ste nam predhodno poslali. Na žalbe oko kasnjenja isporuke,iznosa postarina,menjanja kategorija velicine i tezine paketa...ili kao u ovom slucaju ako je doslo do nekog ostecenja obratiti se kurirskoj sluzbi koja svoje usluge i naplacuje!!! U ovom slucaju... Kupac je uredno porucio deo i odgovarajuci mu je i poslat u fabrickom pakovanju. Radi se o METALNOM DELU branika. Ako je imao ogrebotinu u transportu ili je nesto bilo ne odgovarajuće niste ni morali isti preuzeti . Ako je vec bilo vidno kao sto ste i napisali. Nakon preuzimanja,kupac nas je pozvao i izneo problem. Uputili smo ga da se javi u brzu postu kako bi mu sastavili zapisnik i nadoknadili mu paket. Sto je i njegovo pravo. Da bi sutradan dobili negativnu ocenu. MOLIMO POŠTOVANE KUPCE DA NA KP-u OCENJUJU NAŠU KOMUNIKACIJU A NE RAD KURIRSKIH SLUŽBI. Hvala na razumevanju.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorena cena nije ispoštovana naplaćeno skuplje na otkupu , pošiljka poslata dan kasnije iako nije tako dogovoreno , komunikacija krajnje loša, ne preporučujem prodavca za saradnju drugima !
Kupac je dobio odgovarajuci deo koji je porucio,adekvatno upakovan i bez ostecenja ! Organizaciju oko transporta,isporuke,kategorije... paketa organizuje brza posta a ne mi kao posiljalac. Sve u skladu sa gabaritom posiljke,vremenskim uslovima...itd. U ovom slucaju primalac je poslao poruku preko KP da mu je naplaceno vise i odmah dao negativnu ocenu iako se prvo nije cuo sa nama da proverimo o cemu je rec. Nesporazum ne nastao oko postarine paketa za koji je brza posta promenila kategoriju zbog velicine(gabarita) istog i naplatili 150 dinara vise nego sto je trebalo. Kad smo ga pozvali i predočili cenovnik brze poste sve nesuglasice su vec bile jasne a za negativnu ocenu koju je dao i kasno. Iako je mogao i da ne prihvati preuzimanje ako nesto nije bilo kako treba ili vrati isti ako mu nije odgovarao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.