slika
slika
slika
1 od 3

ROLEX narukvica

10.000 dinFiksno

Beograd | Vračar
Kao novo - nekorišćeno
5.526
21
pre 4 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Luxuryshop
Član od 29.07.2014.

ROLEX♕narukvice izrađene od hiruškog nerđajućeg čelika Stainless Steel premium kvaliteta ✔

U cenu je uračunata standardna elegantna kutija.
Doplata za Rolex kutiju sa naših slika iznosi 12.000 dinara.  

Obratite pažnju prilikom kupovine na sve detalje jer po oglasima postoje jeftine turske kopije koje su se skoro pojavile na tržištu, koje se prodaju za svega 1.000-2000 dinara jeftinije od naših, samo su vizuelno slične, a kvalitativno ničemu ne vrede, što se brzo pokazuje kroz sam proces eksploatacije !  
Mi imamo višegodišnji kontinuitet prodaje narukvica od najkvalitetnijeg čelika premium kvaliteta, što je lako proverljivo uvidom u ostale oglase, javne komentare, ocene kupaca i do sada nijednu primedbu na kvalitet - naprotiv samo dalju preporuku i povratak kupaca !    

Slike su naše, slikane su telefonom i nisu preuzete sa interneta (što je praksa drugih "novopečenih" prodavaca, koji faktički prodaju "mačku u dzaku", gde i ne znate ni kako u realnosti izgleda proizvod koji Vam nude niti kakvog je kvaliteta, a što je najgore proizvod i nemaju na stanju!
Kod nas dobijate narukvicu u željenoj boji sa slike !   

Mi smo online shop i radimo po principu slanja pošiljke na kućnu adresu(Post Express-om) koja Vam stiže u roku od 24 časa od trenutka poručivanja.  
Nije moguć dolazak kod nas, nalaženje u gradu, razgledanje i slično !  
Pozitivni komentari ostalih kupaca i njihove ocene su dovoljna preporuka naše ozbiljnosti i kvaliteta svega što prodajemo jos od 2014. godine!

ID Oglasa: #55089667
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.