slika
slika
slika
1 od 3

Svetlece narukvice

40 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
341
8
pre 13 dana
Odgovara na 56% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jovana
Član od 24.08.2020.
Svi oglasi
1kom 40din15kom 350din30kom 600dinPrava zabava počinje kada zađe sunce!
Predstavljamo Vam genijelan način da začinite važne događaje svetlosnim efektima! Glow Sticks su fluorescentni štapići koji sijaju u mraku, od kojih možete napraviti razne oblike, spajati ih, previjati i tako praviti aksesoare i kreativne predmete koje god poželite!
Svetleće narukvice, ogrlice, naočare mogu upotpuniti Vaš party stajling! Učinite to u novogodišnjoj noći, svojoj rođendanskoj proslavi, momačkoj ili devojačkoj večeri ili tematskoj žurki.
Ne zaboravite da deca obožavaju ove magične, svetleće štapiće! Njihovo korišćenje je savršeno bezbedno, materijal o kojeg su napravljeni ne sadrži toksične materije i nisu zapaljivi. Sa njima možete pružiti detetu slobodu u kreativnosti ili učestvovati u kreacijama različitih oblika. Ovo je savršen rođendanski poklon kojem će se svako dete obradovati.
Svetlo se aktivira sasvim jednostavno, prelamanjem štapića i ono traje oko 6 sati. Štapići se koriste jednokratno. Mogu se koristiti pod vodom ili ledom.
Karakteristike:
U pakovanju se dobija 100 štapića + 100 konektoraOsam različitih bojaZa dekoraciju, igru, ili pravljenje narukvica, ogrlica, aksesoara za žurkeSavršeno za pravljenje posebne atmosfere za slavlja, koncerte, scenske nastupe, kampovanja, rejv, roštiljanja sa prijateljima, venčanja, diskoteke. .. Bezbedno, ekološki proizvodNapravljeno od plastike, posebne izrade radi izdržljivostiOtporno na savijanje, bez lomljenjaSvetli dugo - zadržava svetlo od 6-12 satiKoriste se jednokratnoUzrast: 3+
ID Oglasa: #125792159
Informacije


Rok dostave je 2-5 radnih dana.  

Sva prava kupca zagarantovana.  

Lično preuzimanje nije moguće.  

Kontakt 0665776984 

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.



 pon-sub 8-19h
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.