slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Larimar poludragi kamen u srebru unikat

Kontakt

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
44
4
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Kuća Sećanja
Član od 04.01.2010.

Pravi Larimar poludragi kamen u SREBRU unikatni nakit donet iz Dominikanske Republike.

Larimar je izuzetno redak dragi kamen koji se nalazi samo na jednom mestu na Zemlji - Dominikanskoj Republici u teško pristupačnom planinskom regionu, sa pogledom na more.

Ovaj dragi kamen postao je poznat tek 1970-ih, nakon što su stanovnici. . .

*Ribarsko selo Bahoruko krenulo je da otkrije tajnu 'Plavog kamena', koji se neprestano pojavljivao u koritu reke.

Onda su pratili tok reke sve dok posle 7 kilometara nisu naišli na planinsku formaciju za koju se ispostavilo da je mesto porekla ovog dragog kamena.

Zbog neobičnog plavog izgleda (takođe plavo-belog ili plavo-zelenog u zavisnosti od kvaliteta), kada ga pogledate, podsećate se na nebo, more ili planetu Zemlju, gledano iz svemira. I on takođe nosi energije ovih elemenata u sebi.

Ima moć plavog ogromnog neba, sa lebdećim belim oblacima, i dubinom i bistrinom plavog Karipskog mora, sa nežno tekućim vodama koje podržavaju. Takođe nam pomaže da sagledamo događaje iz drugačije perspektive.

Larimar je novi, najpoželjniji član porodice lekovitog kamena. Ovaj nežni kamen koji teče podržava nas u promenama i transformacijama sa kojima se neprestano suočavamo. Nije slučajno što nastaje upravo sada, kada naš svet prolazi kroz novi i važan proces transformacije.

Posebno su nam danas potrebni saputnici koji nas svojom pozitivnom energijom podržavaju na našem putu. Larimar pokreće stvari. Ublažava i leči efekte promena - bilo na fizičkom, emocionalnom, mentalnom ili duhovnom nivou.

Posebno je efikasan u oblasti 5. energetskog centra, grlene čakre, koja označava komunikaciju. Snaga kamena može se posebno dobro koristiti sa Larimar privescima ili lancima.

Međutim, kamen se može postaviti bilo gde i tako pomoći u rastvaranju blokada koje ometaju promene ili unutrašnji rast. Oslobađa stres ili napetost oko određenog problema tako da postaje jasniji.

ID Oglasa: #163804391
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.