slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Moissanite Diamond Prsten

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Moissanite Diamonds
Član od 08.03.2012.
Svi oglasi
Moissanite Diamond Prstenje sa sertifikatom
Verenicki Prsten

Pozitivan test na dijamant.
Rodinirano srebro 925, vrhunski kvalitet, neverovatan sjaj najblistavijeg  dragulja na svetu! obavezno pogledati uzivo.
Sertifikat i vecna garancija na dragi kamen.

Moissanite, poznat u svetu kao kamen sa najintenzivnijim sjajem - "The World's Most Brilliant GemⓇ", Moissanite ima nepobedivu vatrenost (fire) i svetlucavost (brilliance). Ovaj unikatno stvoreni dragulj ultimativni je spoj pristupačnosti (cene), kvaliteta i luksuza.

Moissanite (Silicijum Karbid) je prvi put otkrio Henri Moissan po kome je i dobio ime, unutar meteorskog kratera u Arizoni 1893. god
Ovaj neverovatni dragulj ima veci indeks prelamanja svetlosti od samog dijamanta, a tvrdoca mu je 9.25 na Mosovoj skali, daleko iznad cirkona i smaragda, cak i iznad rubina i safira. Moissanite nosi visoko drugo mesto kao najtvrdji dragulj ikada pronadjen na Zemlji sto ga cini zapravo vecnim. Ujedno ovo je i jedini dragulj koji na testu  za dijamante prolazi pozitivno zbog svoje visoke toplotne provodljivosti, sto nije slucaj kod cirkona.
ID Oglasa: #165920683
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.