slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Germany SCHNEIDER penkao / naliv pero

2.900 din

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
174
1
pre 6 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog
Made in GERMANY.  SCHNEIDER - kao novo naliv pero u besprekornom stanju. ( Schneider Fountain Pen Review: . . . "Ručica izgleda mnogo manje impresivno nego Lami Safari, Pilot Metropolitan ili Sheaffer VFM - ali piše iznenađujuće glatko. Ova moja posebna olovka piše gladje nego pilot Metropolitan ili Sheaffer VFM i nekako je vlažnija na dodir nego Lami Safari. Ova olovka me se zaista dojmila, kada bi sve olovke ovako glatko pisale. . . zaista sam sam prijatno iznenađen. Olovka je udobna za upotrebu, gumirani hvat omogućava meko rukovanje za produženu upotrebu. Olovka je takođe lagana i ako je potrebno, poklopac se može sigurno postavljati za dodatnu dužinu. " 
Pogledajte fotografije, one su vitalni deo opisa. Prodaje se upravo olovka koja je fotografisana. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.
Kz36 1639
ID Oglasa: #108418555
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.