slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Parker 61 Solid Grey 12K Gold Filled Cap 14 KF nalivpero

400 €

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
484
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Parker 61 Solid Grey 12K Gold Filled Cap 14 KF nalivpero

Parker je 1956 godine lansirao čuvenu liniju Parker 61 kako bi impresionirao tržište. Otac Parkera 61 je legendarni dizajner  Don Doman koji je doprineo završetku ranijih Parkera 51 i 21. U vreme lansiranja Parker 61 je poredjen sa olovkom sa drugog sveta zbog svog jedinstvenog sistema kapilarnog punjenja, koji je revolucionarni mehanizam pumpe i rezultata je 12 godina rada tima stručnjaka iz Parker laboratorije sa 50 ljudi.

Verzija nalivpera Parker 61 Grei 12 K Gold Filled Cap ima kompaktniji dizajn čija je ikona strelica umetnuta u plastični deo blizu pera. Telo olovke je napravljeno od sivog kompozita tvrde plastike. Veoma lep poklopac od legure koja sadrži 12 K zlato. Telo kapice je ukrašeno mnogim pruhgama, na ivici poklopca je ugraviran logo Parker 61 i žig sa znakom I/10 12 K Gold Filled MADE IN USA. Olovka se glatko zatvara zahvaljujući bočnom jastuku mehanizma.

 

Vrh kapice i vrh olovke prošarani su suvim perlama od „ dragulja“ . Pozlaćeni metalni držač olovke, obrađen je u tradicionalnom obliku Parker strelice. Grupa pera je karakterističan dizajn za Parker 61, posebno za ovu seriju Parkera sa perom i naponom skrivenim unutar sekcije, deo za uvlačenje ima mnogo listova za regulaciju mastila i brzu regulaciju protoka mastila za bešavni tekst i predstavlja most do kapilarne cevi. Ovaj zatvoreni mehanizam pomaže da se pumpa mastilo i vrši brza regulacija protoka mastila za bešavni tekst, kao i značajne uštede mastila u poredjenju sa konvencionalnim otvorenim percima i uvlačenje. F- line pero od 14 K zlata daje glatko i lako pisanje.

Olovka pumpa mastilo pomoću Kapilarnog sistema za punjenje, stavite kraj metalne cevi „ teflon“ u bočicu sa mastilom i sačekate oko 30 sekundi da kapilarni sistem u potpunosti apsorbuje mastilo u jezgro za njegovo skladištenje. Prednost ovog mehanizma pumpa je što pomaže da se vrh pera prepuni mastilom. Dovoljno je samo da obrišete mastilo na dnu metalne cevi nakon pumpanja.

Olovka dolazi veoma dobro očuvana, kao nova u svojoj originalnoj kutiji.

Na olovci izgravirana posveta i Los Angeles 1966!

Identičan model pre dva dana prodat na najvećem globalnom sajtu za 590 $!

 

KP z 27 9226

ID Oglasa: #145733724
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.