slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Rolex kutija za sat full premium set kutije za satove lux

95 €

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
3.414
40
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ilija
Član od 06.08.2017.
Svi oglasi

Rolex premium kutija za sat 

Kutija dolazi u kompletu sa Rolex kesom, zaštitnom belom kutijom, svim papirima i sertifikatima, kao i sa plišanom Rolex krpicom za sat sa Rolex logoom što sigurno nećete naći kod jeftinih kopija.  


Posebnu pažnju pre kupovine obratite na cenu koja je kod drugih prodavaca/online shopova često viša za potpuno isti predmet. Ne dozvolite da budete obmanuti i potpuno isti predmet platite više, pa samim tim pre nego što se odlučite za kupovinu dobro proverite sve cene i koliko pozitivnih ocena ima prodavac, pa na osnovu toga donesite pravu odluku.

Kutiju pre kupovine možete pogledati i uveriti se u njen kvalitet što nije slučaj kod drugih prodavaca.  

Takođje, kutiju je moguće preuzeti i lično ukoliko se u Beogradu, i samim tim se ne izlažete dodatnom trošku poštarine kao što je slučaj kod kupovine preko online shopova koji robu isključivo šalju poštom.  

Za razliku od drugih prodavaca i on-line shopova koji isključivo imaju samo replike u svojoj ponudi a koje pritom prodaju po veoma visokim cenama, u mojoj ponudi možete naći veliki izbor originalnih stvari po pristupačnim cenama.

Pogledajte i ostale moje oglase, u ponudi imam veliki izbor luksuznih predmeta i aksesoara za sve ljubitelje elegantnih stvari.  O kvalitetu i ekskluzivnosti izbora artikala svedoče mnogi pozitivni komentari zadovoljnih kupaca.

ID Oglasa: #105409612
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.