slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Breitling Chronomat Evolution 44mm

2.990 €Zamena moguća

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
12.646
93
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Johnnie Walker
Član od 29.08.2010.
Svi oglasi
Breitling Chronomat Evolution 44mm, ref. A13356,  je jedan od najboljih muskih modela satova marke Breitling iz njihove najcuvenije i najprepoznatljivije linije Chronomat.  
Velicina kucista od 44mm bez krunice i pusera je nesto sto ovom satu daje izuzetnu upadljivost uz zadrzavanje elegancije pilotskih satova.
Chronomat narukvica je u promer 22/22mm sto dodatno pojacava robusnost sata, i ista sadrzi sve linkove. Inace, Chronomat narukvice je i najskuplja u Breitling ponudi, i skuplja je oko 700-800€ od koznih i kaucuk narukvica za ovaj model.  
Sat pokrece automatski mehanizam Breitling cal. 13 izradjen na bazi cuvene ETA 7750, sto sat cini izuzetno pouzdanim.
Vodootpornost sata je 300m, pri cemu je dodatno osiguran usrafljujucom krunicom i puserima za aktivaciju stoperice sto ga stavlja u rang sa "diver" ronilackim modelima za sportove na vodi.
Sat je iz poslednje kolekcije Breitling Chronomat Evolutiona kod koga je cifer ukrasen rimskim oznakama za brojeve sto mu dodatno istice ozbiljnost i eleganciju naspram istih modela kod kojih je cifer ukrasen samo luminacionim tagovima. ..
Sat je kao nov. ..  
Prodaje se samo sat. . .    

U zameni dolaze u obzir automatik satovi marki Rolex, Breitling, Omega, Chopard, Cartier, MontBlanc. . .

Srecna kupovina. . .  
ID Oglasa: #137553998
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.