slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Curren Cronograph muski sat - NOVI MODEL

2.800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
24
0
pre 14 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nebojša
Član od 07.08.2013.
Svi oglasi

Curren Chronograph muški sat NOVI MODEL sa japanskim quartznim mehanizmom sa mogućnosti zaustavljanja sekundare kada se izvuče ključ prilikom podešavanja vremena. Ima svoju kutijicu , pogodan kao lep poklon. Sat je NOV nikad nošen, svi zaštitni najloni su na satu. Testiran u radu, tačan, prebacuje datum. Štoperica i 24 h sat tačno rade. Kućište prečnik bez krunice 43mm, sa krunicom i pušerima 47mm, crno kućište sa zelenim ciferom. Narukvica sa potpisanom CURREN kopčom, kombinacija zelene kože i crnog silikona. Slike su od sata koji se prodaje.  


Lično preuzimanje u Novom Sadu gde se dogovorimo. Slanje Poštom CC paket 200 dinara bez otkupa, Postexpres paketomat 220 dinara bez otkupa ili kurirskom službom koja vam odgovara.  

ID Oglasa: #165922428
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.