slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Invicta Excursion Reserve WR200m SEIKO NH35A NOV!

300 €

Lazarevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.894
8
pre 12 dana
Игор Косорић
Član od 04.12.2011.
Svi oglasi
 




         VIŠE MODELA KLIKOM NA   "SVI OGLASI"!

NOVA Invicta Excursion Blue&Khaki MOP automatic, model 34971, sa pouzdanim Seiko mehanizmom NH 35 A, sa 24 rubina, vodootpornosti 200m(20 bari), rotirajućim bezelom od 120 klikova, krunicom na šrafljenje, exhibition case kućištem i  flame fusion kristalom sa obe strane kućišta (otporan na grebanje). Kućište i narukvica su kombinacija plavo- sive i  braon-bronzane boje, i od nerđajućeg čelika su. Takođe, sat dolazi sa veoma atraktivnim ciferom MOP(mother of pearl) sa efektom sedefa i funkcijom datuma u mesecu. Debljina je 20mm, a prečnik sata bez krunice je 51mm. Težina sata je 353 grama. Iluminacija kazaljki, markera i korone je zelene boje. Reč je o velikom i atraktivnom dajveru, posebno interesantnom ljubiteljima većih i masivnijih satova.
Sat je NOV i nekorišćen, originalan i u fabričkom pakovanju. Narukvica nikada nije kraćena, u punoj je dužini. Uvoz je iz USA, sat je kupljen kod ovlašćenog distributera Invicta satova.
Po želji šaljem video sata.
Cena je 300 evra, i moja je nabavna. Ako se ne proda u kraćem narednom periodu, ne prodajem, ostavljam sebi.
Mogućnost lične dostave do Dorćola radnim danima do 15h, ili posle 18h u Lazarevcu.
Naravno, šaljem i brzom poštom.
NE MENJAM, SAMO PRODAJA!
Pogledajte na mojoj stranici i ostale oglase Invicta satova, klikom na "svi oglasi".  
ID Oglasa: #155650354
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.