slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Swatch Scuba!

3.200 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
1.280
10
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jelena online
Član od 23.11.2012.
Svi oglasi
Swatch Scuba plasticni kvarcni satovi, vodootporni do 200m! Satovi su jako malo koriscen i u besprekornom su stanju, kao novi!

Opis satova (s leva na desno):

1. Plastika sata bez i jedne ogrebotine, skazaljke sata kao i pozicije brojeva su fosforescentne (svetle u mraku). Korona sata je u funkciji. . Na satu je nov originalni Swatch kais (nije od scuba modela)!

2. Plastika sata u skoro savrsenom stanju (par veoma sitnih povrsinskih ogrebotina koje se ne vide golim okom, tek ako se zagleda lupom). . . Skazaljke sata su fosforescentne (svetle u mraku). Korona sata je u funkciji. . Na satu je nov originalni plasticni Swatch kais teget-zute boje!

3. Plastika sata u skoro savrsenom stanju (par veoma sitnih povrsinskih ogrebotina koje se ne vide golim okom, tek ako se zagleda lupom). . . Skazaljke sata su fosforescentne (svetle u mraku). Korona sata je u funkciji. . Na satu je nov originalni gumeni Swatch kais sive boje!

4. Plastika sata u skoro savrsenom stanju (par veoma sitnih povrsinskih ogrebotina koje se ne vide golim okom, tek ako se zagleda lupom). . . Skazaljke sata, tacke iznad brojeva kao i brojevi 3 i 9 su fosforescentni (svetle u mraku). Korona sata je u funkciji. . Na satu je malo koriscen originalni kozni Swatch kais crne boje! Prelep sat!

5. Plastika sata u skoro savrsenom stanju! Skazaljke sata kao i kruzici na poziciji brojeva su fosforescentni (svetle u mraku). Korona sata je u funkciji. . Na satu je nov originalni gumeni Swatch kais teget boje!

Cena sata po komadu je 3200 din. . .
ID Oglasa: #136458891
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.