slika
slika
slika
1 od 3

ESPRIT ženski sat ES101702003

50 €

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
209
0
pre 14 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boris
Član od 08.06.2020.
kp izlog
ESPRIT ES101702003 je elegantan ženski sat. Minimalistički stil ukrašen je šljokicama na beloj koži koja imitira krokodilsku kožu. Ovaj tajmer je vodootporan na 30 metara, opremljen je vrlo preciznim kvarcnim mehanizmom napajanim baterijom. Kućište je napravljeno od nerđajućeg čelika zlatne boje sa belim brojčanikom ukrašenim logotipom proizvođača, na kojem su sati označeni indeksima, a sve je prekriveno mineralnim staklom, koje je vrlo fleksibilno, što ga čini otpornim na lomljenje i ogrebotine. Sat ima belu kožnu traku.

Prikaz Analogni
Mehanizam Quartz (na baterije)
Materijal kućišta Nerđajući čelik
Oblik kućišta Square
Narukvica materijal Koža
Mineralno staklo
Otpornost na vodu 30m / 3 atm
Narukvica boja Bela
Brojčanika Beo Indeksi 
2 godine garancije

***** Sat šaljem odmah, bez čekanja, kurirskom sluzbom na teritoriji Republike Srbije, a može i lično preuzimanje na teritoriji Beograda. Takođe, možete doći i uživo pogledati I isprobati sat pre kupovine. *****

****POSETITE MOJ''KP IZLOG'' I POGLEDAJTE I OSTALE MODELE KOJE IMAM U PONUDI***

ID Oglasa: #101864994
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.