slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Woodwatch Sailor drveni ručni sat

9.800 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
53
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog
Sofisticiran dizajn, kretanje u fazi meseca
Kolekcija CLASSIC preispituje estetiku VoodVatch-a na sofisticiran način. Tanka kućišta odaju elegantan utisak dok poseduju jedinstveni pokret u mesečevoj fazi i dva dodatna pomoćna brojčanika sa prikazom nedelje i meseca. CLASSIC Sailor je napravljen od istočnoafričkog Kosso drveta i ima plavi brojčanik i detalje zlatne boje.
Sat je dostupan sa drvenim ili kožnim kaišem.

 

U SKLADU SA UNIVERZUMOM
Brojčanik za fazu meseca vam omogućava da čitate nebo kao naši preci govoreći vam sve mesečeve cikluse tačno na vašem zglobu.

 

DETALJNA OBRADA
Kombinovanjem dva zanata, jedan stariji od drugog - drvoprerađivači izvlače najfinije detalje iz našeg najfinijeg izbora drveta, a časovničari objedinjuju sav inženjering u čudesnom, jedinstvenom satu.

 

JEDNA VELIČINA ODGOVARA SVIMA
Uključeni su alati za jednostavno dodavanje ili uklanjanje veza za podešavanje veličine drvene trake.

 

DRVEĆA ZASAĐENA U MBALEU, UGANDA
Mesto za obuku u šumskom vrtu Lukhonge u Mbaleu, Uganda, pruža poljoprivrednicima u regionu praktične mogućnosti za obuku. Drveće za budućnost, u partnerstvu sa lokalnom upravom okruga Mbale, održava ovaj model šumske bašte i ugošćuje grupe iz celog regiona da dele tehnike održive poljoprivrede i sadnje drveća.

 

Vrsta drveta
Kosso drvo karakterišu različiti tonovi tamno smeđe, svetlo crvene i zlatne. Postoji nežan tok između njegovih svetlih i tamnih nijansi. Ovo daje drvetu prirodan sjaj. Linije su obično ravne, ali su uobičajeni i kružni oblici.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #162087317
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.