slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

MyKi TOUCH Pametni sat telefon za decu

6.000 din

Šabac
Kao novo - nekorišćeno
17
0
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Strahinja Gladovic
Član od 04.03.2013.
Crveni sa žutom silikonskom narukvicom MyKi Touch je GPS/GSM sat najnovije generacije koji roditeljima omogućuje stalnu komunikaciju sa svojim detetom - putem poziva, govornih i tekstualnih poruka, kao i praćenje tačne lokacije deteta.

Ekran:  MyKi Touch ima ekran u boji na kojem je prikazano - tačno vreme, pristigle poruke, nivo baterije, kao i prečice za pozivanje roditelja jednim dodirom.

SOS poziv:  Putem Myki aplikacije možete uneti dva broja koja će automatski biti pozvana kada dete pritisne SOS taster u slučaju da je detetu nešto hitno potrebno. Jednom kada je SOS taster pritisnut, Myki Touch će sam pozivati brojeve mame i tate sve dok ne uspostavi vezu.

Funkcije:  Lokacija MyKi Touch koristi do 24 satelita kako bi sa savršenom preciznošću odredio lokaciju vašeg deteta. Ukoliko se Vaše dete nalazi u zatvorenom prostoru MyKi Touch ima integrisani Wi-Fi modul putem kojeg se ostvaruje veza sa Wi-Fi mrežama za još veću preciznost utvrđivanja lokacije Vašed deteta. Putem Myki Watch aplikacije možete u svakom trenutku videti gde se nalazi Vaše dete i kuda se kretalo do 30 dana unazad. Pozivi i poruke MyKi Touch sat ima mogućnost pozivanja do 18 predefinisanih brojeva, koje unose roditelji putem mobilne aplikacije. Sa MyKi Touch satom dete je zaštićeno od poziva nepoznatih brojeva. Roditelji u svakom trenutku mogu detetu da pošalju govornu ili tekstualnu poruku, dok dete direktno putem sata može da pošalje govornu poruku. Poruke se šalju putem interneta i ne naplaćuju se dodatno od strane mobilnih operatora. Sigurne zone Myki Touch sat omogućava i postavljanje unapred definisane sigurne zone. Ako vam dete izađe iz sigurnih zona koje ste unutar aplikacije sami postavili, bićete odmah obavešteni notifikacijom.

Prikaz vremena:  Da
Sim slot (internet kartica):  Da
Ostalo:  Senzor pokreta i kretanja MyKi Touch sat poseduje senzore koji informišu roditelje ukoliko je dete skinulo sat sa ruke. Putem pedometra na satu roditelji mogu da prate fizičke aktivnosti deteta.
POŽURRITE SAMO JE JEDAN OSTAO NA STANJU PO OVOJ CENI, ISKORISTITE DANAŠNJU AKCIJU. Sutra je vec stara cena od 10.299din! !! Uz njega dobijate i punjač. POŽURITEEE! !!
ID Oglasa: #165868481
Informacije

Vecina predmeta koje prodajem su u onakvom stanju kakvom su na slikama i kako su opisani. Sto je na slici to se prodaje bez bilo kakvih dodataka.   Uvek sam iskren i posten sto se tice cena i stanja predmeta (da li je polovno, novo, malo osteceno) i maksimalno gledam da napravim sto kvalitetnije slike da bi se proizvodi dobro i lepo videli da znate sta kupujete.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.