slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ručnorađen kaiš za sat od prave goveđe kože 22mm

2.490 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
Dostupno odmah
12
0
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Vlada
Član od 11.11.2014.
Svi oglasi

Naravno, ako izgradite svoju kolekciju kaiševa, uskoro ćete imati mnogo opcija za transformaciju vašeg ručnog sata u zavisnosti od prilike i vaše odeće, tako da je ključ za odabir najboljeg dizajna važan.

Kožni kaiševi za satove su neophodan pratilac luksuznih satova i suočimo se sa tim, ako ste potrošili mnogo novca na svoj novi ponos i radost, želite ga nositi sa vrhunskim kožnim remenom.

Visokokvalitetni kaiš za sat fantastične cene, odlična vrednost za novac: Ako tražite savršen dodatak za svaku priliku, naš kožni remen za sat je nabolji izbor za sve prilike kao što su zabave, venčanja, rođendani, praznici i još mnogo toga!

Inox kopča pruža jedinstven i elegantan izgled.

Opružne šipke su uključene i integrisane u kaiš za sat.

 

Odlična izrada: Ovaj kožni remen za sat debljine 3mm je napravljen od visokokvalitetne prave goveđe kože, koja je izdržljiva i udobna za nošenje. Maksimalna duzina je 17,5cm. Tamno brapon boja kože, oker-braon štep i silver inox krupna kopča.

Kožni kais original za HUAWEI_Watch-GT-2-Pro Classic.

 

Ovaj kaiš odgovara svim satovima širine remena 22 mm.

 

ID Oglasa: #165983747
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.