slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Dečiji Smart Watch; Pametni;Pametan sat Z6; Vodootporan

1.699 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
106
2
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Kod Keve
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

U PONUDI DVA VIŠE MODELA OVIH SATOVA!

Satovi bez GPS-a 1699din

Satovi sa GPS-om 2699din

 

Smart Kids Watch Q50 dostupan je u ljubičastoj i tirkizno plavoj boji i izrađen je od silikona i ABS materijala. Podržava GSM 2G frekvenciju i ima 32MB+32MB memorije. Primenjiv je na sisteme iOS 6.0 ili novije i Android 3.0 ili novije. Ekran mu je veličine 1,44 inča, sa rezolucijom od 240*240 u boji i osetljiv je na dodir. Bežična udaljenost je neograničena, a rad se vrši pomoću osetljivog ekrana na dodir i dugmeta. Ima LBS model za praćenje baznih stanica, brzinu od 0,1m/s i bateriju sa kapacitetom od 3.7V 450MA. Potrebna mu je mikro-SIM kartica, a vodootporan je za prskanje vodom, ali ne i za upijanje. Veličine je 24 cm sa prorezom za stol od 2 cm.

 

Karakteristike:

Tačna lokacija. Za tačan položaj koristimo lokaciju LBS bazne stanice.  

Sigurni dolazni pozivi. Nakon postavljanja SOS porodičnog broja, kontakata, telefonskih brojeva u aplikaciji, deca mogu primati pozive samo sa brojeva postavki. Ne od STRANCA! Deca mogu pritisnuti tipku SOS ili broj za poznanstvo da vas nazovu!

Voki - toki. Pomoću ove funkcije možete voditi glasovni razgovor između pametnog sata i aplikacije. Pošaljite glasovnu poruku putem aplikacije ili pogledajte snimljenu poruku. Pošaljite je u aplikaciju telefona. Sve je dostupno!

Sigurna zona. Min. radijus ograde je unutar 500 metara, ako je korisnik sata izašao iz dometa, vaš telefon će primiti informaciju i upozoriti.

Ljubavna nagrada. Odaberite broj srca u aplikaciji i kliknite "Utvrdi", informacije će biti poslane na sat, možete proveriti povezane podatke putem aplikacije.

Istorijski put. Upit putanje u istorijskim aktivnostima vaše dece tako što ćete izabrati period.  

Pronađite sat. Ako sat nije u blizini, pošaljite ovu naredbu, sat će početi zvoniti 1 minutu tako da ga možete lako pronaći, pritiskom na bilo koje dugme zaustavit ćete zvono.

Upozorenje na poruku. A. Podsetnik na niski napon B. SOS podsetnik. Ako postavite telefonski broj u aplikaciji.

Slušajte djecu. Ako vam nedostaje vaša beba, možete je slušati bez ometanja.

Daljinsko isključivanje. Možete daljinski upravljati napajanjem pametnog sata putem aplikacije.

Brzo učenje. Deca mogu igrati primer matematičkih igara uz sat.

LED lampica za vas kada ste u mraku.

Kamera. Možete daljinski upravljati kamerom pomoću aplikacije da vidite lokaciju dece.

Troskove zamene reklamacije s nosi kupac ! !

ID Oglasa: #157176188
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.