slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Navijač satova, watch winder

8.000 din

Valjevo
Kao novo - nekorišćeno
37
0
pre 13 dana
Miloš
Član od 30.05.2016.
Svi oglasi

Navijač satova, watch winder

 

Za ljubitelje satova, ništa nije tako drago kao izlaganje  kolekcije u elegantnoj kutiji. Ova kutija ne samo da čuva satove, već ih i navija — održava ih u dobrom stanju čak i tokom skladištenja. Može da namota do dva sata istovremeno, može da se namota u dva smera - u smeru suprotnom od kazaljke na satu i u smeru kazaljke na satu.

Sa bešumnim motorom , nećete ni primetiti kada vam navija sat. Podesivi, mekani jastuk je pogodan za različite veličine, dok njegova baršunasto meka unutrašnjost lako fiksira vaše satove kako bi izbegli ogrebotine. Njegova sjajna završna obrada sa tekstuom karbona i crvenim koncem daje mu vrhunsku eleganciju čak i kada radi na održavanju tačnosti vašeg sata.

 

Napajanje preko kabla koji se povezuje na klasičan USB punjač, ili preko 2 1.5V AA baterije (nisu uključene)

 

Radni režim:  

Rotacija u  smeru kazaljke na satu 2 minuta, pauza 6 minuta, zatim u suprotnom smeru kazaljke na satu 2 minuta, pauza na 6 minuta i ciklus.   Uređaj nekorišćen.      
ID Oglasa: #165407565
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.