slika
1 od 1

AMAZFIT Band 7 pink

42 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trgovina Online
Član od 11.06.2017.
kp izlog

Karakteristike:

- Veliki HD AMOLED ekran: Amazfit band 7 fitnes tracker ima veliki ekran od 1,47 inča koji je uvek uključen za smeštaj najvažnijih informacija i smanjenje pomeranja. Veliki HD AMOLED ekran Band 7 ima vidljivu površinu za 112% veću od Band 5, dok telo zadržava tanko i lagano.
- 18-dnevno trajanje baterije: Recite zbogom svakodnevnom punjenju. Kada je potpuno napunjena, baterija od 232 mAh fitnes trackera može trajati do 18 dana sa uobičajenom upotrebom i 28 dana sa režimom za uštedu baterije.
- Savladajte svoje ciljeve treninga: širok izbor od 120 sportskih modova, možete dobiti podatke o vašim omiljenim sportovima, kao što su trčanje, biciklizam, joga itd. I možete brzo da pređete u akciju uz inteligentno prepoznavanje 4 sporta. Zahvaljujući vodootpornosti od 5 ATM, može izdržati do 50 metara pritiska vode. A kada želite da odete do bazena, sportski režim za plivanje u bazenu može naučno pratiti vaše podatke o plivanju.
- Iskoristite snagu zdravlja: ​​Fitness tracker aktivnosti može da meri tri zdravstvena indikatora (otkucaje srca, kiseonik u krvi, nivo stresa) u isto vreme jednim dodirom i dobije rezultate za samo 45 sekundi. Takođe može da prati kvalitet vašeg sna kroz lagane, duboke i REM faze spavanja, kao i da obezbedi praćenje menstrualnog ciklusa.
- Svemoguća pomoć i moćni Zepp OS: Amazfit Band 7 ima ugrađenu Amazon Aleka, tako da možete lako da podesite alarm, prevedete i još mnogo toga da biste olakšali svaki dan. Lagani Zepp OS sa malom potrošnjom omogućava odličnu i glatku interakciju, a bogat ekosistem aplikacija uključuje više od 10 vidžeta koji poboljšavaju vaš svakodnevni život.
- Svakodnevna kontrola: Učinite svakodnevni život lakšim sa širokim spektrom korisnih funkcija, uključujući telefonske pozive/SMS/obaveštenja o aplikacijama, brze odgovore na SMS i pozive, Bluetooth telefonsku muziku/kontrolu kamere, budilnik, štopericu, vreme, sedentar rad. Podsetnik, zaključavanje ekrana i lozinka, više. ..

ID Oglasa: #165610285
Informacije

      SVET TEHNIKE!

 

- Radno vreme: 00-24

 

- Može lično u Subotici!

 

- Svaki proizvod ima garanciju!

 

- Možete pitati i za neke druge proizvode koje nemamo na oglasima!

 

- Isporuka od 3 do 5 radnih dana!

 

-- Obezno pitajte koja je cena, zato što cene znaju da variraju!

 

- Za sve dalje informacije javite se porukom na kp ili na broj 065-6752549 (sms, poziv, whatsapp, viber)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.