slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

AMAZFIT GTS 2 smarwatch pametni sat - NOVO - Swiss

9.280 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
20
0
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 18

Napomena: cena na njihovom sajtu je 145 evra.

 

Amazfit GTS 2 Susret stila i zdravlja

Sve u jednom - moderan pametni sat elegntnog dizajna, sa zdravstvenim i fitnes funkcijama i ugrađenim Alexa asistentom.

Tanki ekran bez okvira I Always-on display funkcija | Svestrano praćenje zdravlja i fitnesa | Čuvanje i reprodukcija muzike | Ugrađen Amazon Alexa | Sedmodnevni vek trajanja baterije.

 

Staklo od ivice do ivice, tanko i elegantno

HSavršeno izrađeno 3D zakrivljeno staklo koje svetluca kao kristal i zaobljeni okvir oko kućišta sačinjen od aluminijumske legure pružaju odlično iskustvo nošenja. Sat ima karbonski premaz nalik dijamantu koji povećava otpornost ekrana na grebanje.

3D Staklo
Zahvaljujući poboljšanjima na 2.5D staklu, GTS 2 je pravo umetničko delo.

oDLC otporan na grebanje
Optički karbonski premaz nalik dijamantu (oDLC) je izuzetno jak i čini da GTS 2 bude otporniji na grebanje od većine satova.

 

Boja i jasnoća izvan granica

Amazfit GTS2 ima AMOLED ekran koji parira najboljim ekranima na svetu. Gustina piksela od 341ppi čini ekran jasnim, izuzetnim i realističnim, sa živim bojama koje osiguravaju jasnu čitljivost.

 

Celodnevno praćenje otkucaja srca. Upozorenja u realnom vremenu u cilju vaše zaštite

24-časovno visoko precizno praćenje otkucaja srca podržava vodeće automatsko otkrivanje srčanih abnormalnosti. Takođe je obezbeđeno detaljno praćenje zdravlja srca i upozorenja u realnom vremenu o potencijalnim rizicima od srčanih problema, smanjujući verovatnoću nesreća i štiteći vaš život.

 

 

ID Oglasa: #165599760
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.