slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Amazfit T-Rex Smartwatch

90 €

Jagodina
Korišćeno
Dostupno odmah
241
6
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola
Član od 24.07.2020.
Svi oglasi

Na prodaju je polovni Amazfit T-Rex Smartwatch, u odličnom stanju, korišćen godinu dana. Ovaj smart sat dolazi uz originalnu kutiju i opremu, uključujući i dodatni kaiš za zamenu kada bude potrebno. Evo nekoliko detalja o ovom impresivnom uređaju:

 

Opis: Amazfit T-Rex će vas očarati svojim elegantnim dizajnom i vrhunskim performansama. Opremljen je sa 1,3 inčnim AMOLED ekranom visoke rezolucije od 360 x 360 piksela. Sa 14 unapred instaliranih programa za različite sportske aktivnosti, ovaj smartwatch prati vaše performanse u trčanju, plivanju, biciklizmu i još mnogo toga.

Uređaj poseduje 3 senzora - akcelerometar, geomagnetski senzor i ambijentalni senzor za prilagodljivo osvetljenje. Takođe je otporan na vodu do dubine od 5ATM, što ga čini idealnim pratiteljem za plivanje ili druge vodene aktivnosti.

Sa Bluetooth 5.0 povezivošću i podrškom za GPS i GLONASS, Amazfit T-Rex omogućava vam precizno praćenje vaših aktivnosti i lokacije. Baterija od 390 mAh LiPo omogućava do 20 dana korišćenja uz zadovoljavajuću upotrebu, dok GPS može trajati do 40 sati neprekidnog korišćenja.

Tehničke Specifikacije:

  • Zaslon: 1.3" AMOLED ekran sa Corning Gorilla Glass 3 zaštitom
  • Materijal kaiša: Silikon
  • Bluetooth, GPS + GLONASS
  • Baterija: 390 mAh LiPo
  • Vodootpornost: Do 5 ATM
  • Postavljeno 14 sportskih aktivnosti
  • Kompatibilan sa Android i iOS sistemima

Ovaj Amazfit T-Rex Smartwatch nudi izdržljivost, preciznost i eleganciju u jednom kompaktnom paketu. Za sve one koji traže pouzdanog pratitelja u svojim aktivnostima, ovo je savršen izbor. Budite spremni da istražite nove granice uz ovaj izvanredan smartwatch!

         
ID Oglasa: #164850781
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.