slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Elegiant c520 smart watch, pametan sat fitness

3.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
67
1
danas
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

Pametni sat, 1,3” fitnes tracker sa monitorom otkucaja srca u realnom vremenu, vodootporan IP68, pedometar sa monitorom za spavanje, ekskluzivni sat sa 4 brojčanika + 1 sat sa prilagođenim biranjem za Android telefone i iOS telefone

 

Pametni sat C520 vam omogućava praćenje otkucaja srca, brojač kalorija, brojač pređenih kilometara, praćenje sna, vremensku prognozu, budilnik, pedometar, podsetnik za sedenje itd. Sportski rekordi se snimaju preko GloriFit APP-a. Zdrav život počinje sada!

 

[Novi stilski sat]: Podržava 4 brojčanika + 1 prilagođeni točkić za odabir, brojčanici u programu će se vremenom ažurirati, donoseći vam novo iskustvo nadogradnje. Možete odabrati novi brojčanik ili prilagoditi svoju omiljenu sliku u „ GloriFit“ -u '- kontrolna tabla- centar za biranje- prilagođeni brojčanik. Ostanite sveži i definišite svoja različita raspoloženja!

 

[Upozorenja o čitanju poruka i pozivima]: Možete da primate i čitate upozorenja iz poruka, poziva, e-pošte i društvenih aplikacija, čak i prekidate dolazne telefonske pozive direktno sa ručnog zgloba. Kada vam nije zgodno da uzmete telefon ili ne želite da propustite bilo kakve važne vesti, ovo će biti veoma praktično.

 

[IP68 vodootporan i dugo čekanje]: pogodno za kupanje na normalnoj temperaturi (uslov temperature vode je 32-104 ° F), plivanje. Naš magnetni kabl za punjenje može da obezbedi lako punjenje vašeg fitnes trackera. Punjenje od 2 sata može vam obezbediti do 10 dana trajanja baterije ili 35 dana u režimu mirovanja.

ID Oglasa: #161899684
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.