slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

GT-5 smart watch

22 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
76
2
pre 9 dana
Odgovara na 19% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
061-153-26-75
Član od 20.02.2010.

【Podsetnik za poruku&Ugrađeni zvučnik】 pametni sat podržava Bluetooth biranje i odgovaranje na telefonske pozive, takođe može da prima poruke iz raznih društvenih aplikacija na vašem telefonu, bez potrebe da vadite telefon iz džepa. Ovaj fitnes sat se može koristiti i kao zvučnik.   pametni sat ne može samo da kontroliše reprodukciju/pauzu/prebacivanje muzike na vašem telefonu, već i da pušta muziku na vašem satu.

【Zdravstveni satovi za muškarce i žene】 satovi mogu da prate vaš puls u realnom vremenu, kiseonik u krvi (SpO2), krvni pritisak, a takođe prate vaše podatke o spavanju na Hrifine

【Aktivnost &Fitness Trackers】Sat za fitnes podržava 4 sportska režima, kao što su trčanje, vožnja bicikla, preskakanje, penjanje. Daje vam više detalja o vašim telesnim aktivnostima i prati sve vaše podatke o vežbanju (koraci, tempo, razdaljina, kalorije, milje sa GPS-om mobilnog telefona) kako bi vam pomogao da naučno vežbate i postignete ciljeve u vezi sa fitnesom.

【Multi-funkcionalni digitalni sat】 1,28 inča ekran osetljiv na dodir, lakši, prefinjeniji, moderniji! Bluetooth sat sadrži 5 brojčanika koji su lako dostupni za izbor zajedno sa još 100 brojčanika unutar aplikacije. Takođe možete da uradite svoj brojčanik sa sopstvenim fotografijama. To može biti bilo koja fotografija, poput vaše porodice, kućnog ljubimca itd. Ekran će se upaliti svaki put kada podignete zglob, klizite da biste prilagodili osvetljenost dizajnu koji je prilagođeniji korisniku.

【Sportski sat u dugom stanju pripravnosti】Bežični kabl za punjenje pruža zgodan način za punjenje. Ovaj sportski pametni sat opremljen je snažnom Li-jonskom baterijom od 150 mAh. Potrebno je samo 2 sata da se potpuno napuni, 5-7 dana radnog vremena i oko 15 dana u stanju pripravnosti. Oslobodite se anksioznosti koju izaziva stalno punjenje. To je najbolji poklon za žene/muškarce/rođake/roditelje/prijatelje

ID Oglasa: #159978445
Informacije



Ukoliko želite nešto da poručite:                             


Pošaljite poruku (PREKO KUPUJEM PRODAJEM) ili SMS-om na 061-153-2675 ili na Viber sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.                                     
-Ulica i broj.                                     
-Mesto i poštanski broj.                                     
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)
- KAO I NAZIVOM (NASLOV OGLASA) ARTIKLA KOJI ZELITE DA PORUCITE

POGLEDAJTE SVE NASE PROIZVODE KLIKOM NA "KP IZLOG"                         

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.