slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

KSIX BXSW12N Globe Crni Pametni sat

6.499 din

Subotica
Novo
138
2
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dudi Co
Član od 23.10.2018.
kp izlog

Klikom na KP Izlog pogledajte ponudu naših proizvoda                           ↑  ↑  ↑  ↑   ↑ ↑ ↑  ↑ ↑ ↑  ↑ ↑

 

KSIX BXSW12N Globe Crni Pametni sat

 

GLOBE pametni sat, sa svojim 100% okruglim ekranom, spaja najnovije trendove sa najizuzetnijom elegancijom. Najsavremeniji, tanak i elegantan pametni sat iz Ksix-a je stigao da iznenadi i oduševi.
Dizajniran za sport
Razvijte svoje fizičke i sportske veštine do maksimuma zahvaljujući multi-sport režimu koji nudi GLOBE. Birajte između različitih opcija i pratite svoje sesije što je preciznije moguće, a možete čak i da proverite svoje sagorele kalorije!
Vaše zdravlje je važno
GLOBE je dizajniran da prati vaše zdravlje 24 sata dnevno. Njegovo neprekidno praćenje vam omogućava da merite otkucaje srca, krvni pritisak, količinu kiseonika u krvi i još mnogo toga. Način da se brinete o svom zdravlju koji počinje od vašeg zgloba.
Privlačan dizajn
Njegov okrugli, izuzetno tanak dizajn sa multi-touch ekranom od 1,28 inča i njegove trezvene i elegantne boje nude prvoklasni sat po jedinstvenoj ceni. Savršen izbor za kombinovanje najglamuroznijeg izgleda sa najalternativnijim ili sportskim.
Nedelju dana bez prekida
Ako ste jedan od onih ljudi koji traže pametni sat koji može da ih prati tokom cele nedelje, sa ovim satom možete zaboraviti da ga punite tokom nedelje. GLOBE nudi do 7 dana u režimu mirovanja i puni se za samo 2 sata!
Spremni da uživate
Kontrolišite kameru svog telefona, puštajte omiljene pesme i primajte obaveštenja. GLOBE vam daje mogućnost da se približite koliko god vam je potrebno zahvaljujući Bluetooth konekciji koja se sinhronizuje sa aplikacijom GloriFit. Takođe je vodootporan do 1 metar pod vodom u trajanju od 30 minuta.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kontakt preko KP

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danima od 08h – 16h ili   0695567006 (poziv, sms, Viber )     web2@dudico. com

Garantujemo Vam da radimo samo prodaju NOVIH proizvoda!  Dobija se fiskalni račun. Garancija 2 godine saobraznosti.  Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.
Kod nas možete pronaći širok asortiman bele tehnike, televizora, malih kućnih aparata i kuhinjskog programa, klima i grejnih tela, telefona, audio, video, IT uređaja i dodatne opreme, aparata za negu i ulepšavanje poznatih svetskih brendova Beko, Gorenje, Bosch, Iskra, HP, Vivax, Fox, Philips, Tefal, Rowenta, Marvo.
Za sledeće brendove : T’nb, Maxell, Vogel’s, Holmios, Ksix, Platinet, Akai, NGS smo DIREKTNI UVOZNICI.

Robu šaljemo kurirskom službom po celoj teritoriji Srbije. Rok isporuke je od 2-7 radnih dana (može da bude i ranije). Mogućnost ličnog preuzimanja u našim maloprodajnim objektima. Plaćanje se vrši: pouzećem, platnim karticama, virmanski , čekovima, na kredit ili e-bankingom.

Potrebni podaci:
Ime I prezime
Adresa (ulica i broj)
Grad (poštanski broj)
Broj telefona                  

                                                                   Vaš Dudi Co.

ID Oglasa: #148038578
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.