slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

KSIX BXSW13G Tube Sivi Pametni sat

6.499 din

Subotica
Novo
49
1
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dudi Co
Član od 23.10.2018.
kp izlog

Klikom na KP Izlog pogledajte ponudu naših proizvoda                           ↑  ↑  ↑  ↑   ↑ ↑ ↑  ↑ ↑ ↑  ↑ ↑

 

KSIX BXSW13G Tube Sivi Pametni sat

 

TUBE je prvi Ksix-ov pametni sat sa pravougaonim dizajnom koji je u suprotnosti sa svime do sada ustanovljenim. Njegove višestruke funkcije, i zdravlje, rekreacija i sport, pozicioniraju ga kao proizvod koji prevazilazi sva očekivanja.
Jedinstveni displej
Jedna od tajni ovog sjajnog pametnog sata leži u njegovom pravougaonom multi-touch ekranu od 1,57 inča. Ovaj jedinstveni dizajn ekrana omogućava mu da na najbolji mogući način stane na bilo koji zglob. Pored toga, ima više nego dovoljno prostora za upravljanje svojim višestrukim funkcionalnostima.
Pratite svoje zdravlje 24 sata dnevno
TUBE je mnogo više od sata. Odličan je saveznik za praćenje zdravlja našeg srca i održavanje kontakta sa našim vitalnim znacima. Preko njega možete meriti otkucaje srca, pratiti san i čak raditi vežbe disanja.
Primajte i pozivajte
Recite zbogom držanju telefona da biste primali ili upućivali pozive. Sa TUBE pametnim satom možete da upravljate svojim pozivima bilo kada i bilo gde. Takođe ćete dobijati upozorenja i obaveštenja od svojih omiljenih aplikacija.
Aktivirajte svoje telo i um
Zahvaljujući svom multi-sport modu, podsetniku pokreta i funkcijama kao što je pedometar, TUBE je dizajniran da bude stalno aktivan. Pored toga, njegova IP67 zaštita omogućava da bude potopljen do 1 metar u trajanju od 30 minuta, tako da se može koristiti čak i pod vodom.

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kontakt preko KP

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danima od 08h – 16h ili 0695567006 (poziv, sms, Viber )     web2@dudico. com

Garantujemo Vam da radimo samo prodaju NOVIH proizvoda!  Dobija se fiskalni račun. Garancija 2 godine saobraznosti.  Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.
Kod nas možete pronaći širok asortiman bele tehnike, televizora, malih kućnih aparata i kuhinjskog programa, klima i grejnih tela, telefona, audio, video, IT uređaja i dodatne opreme, aparata za negu i ulepšavanje poznatih svetskih brendova Beko, Gorenje, Bosch, Iskra, HP, Vivax, Fox, Philips, Tefal, Rowenta, Marvo.
Za sledeće brendove : T’nb, Maxell, Vogel’s, Holmios, Ksix, Platinet, Akai, NGS smo DIREKTNI UVOZNICI.

Robu šaljemo kurirskom službom po celoj teritoriji Srbije. Rok isporuke je od 2-7 radnih dana (može da bude i ranije). Mogućnost ličnog preuzimanja u našim maloprodajnim objektima. Plaćanje se vrši: pouzećem, platnim karticama, virmanski , čekovima, na kredit ili e-bankingom.

Potrebni podaci:
Ime I prezime
Adresa (ulica i broj)
Grad (poštanski broj)
Broj telefona                  

                                                                   Vaš Dudi Co.

ID Oglasa: #148038755
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.