Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Laxasfit i8 Pro max smart watch Novo

2.900 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 11 dana
Nenad Sm
Član od 12.08.2023.
Svi oglasi
Prodajem navedeni Smart Watch sat, sa punjacem, narukvicom, original kutija sa upustvom, za ove pare dobar sat, lako se povezuje preko aplikacija koja ide sa upustvom, podrzava dosta aplikacija merenje pulsa, pritiska, ima bas mnogo aplikacija, na svaki androud telefon se moze povezati. Licno preuzimanje ili slanje nakon prethodne uplate cele svote novca. Sigurno kupujte kod Nesa SM✓✓✓✓✓Kontakt na broj telefona 0604093232 sms, kp, viber, poziv. Hvala na razumevanju! !! !Imam jos 3 sata ista takva na stanju
ID Oglasa: #166104505
Informacije
Pouzecem slanje samo proverenim članovima sa više od 30 pozitivnih i bez negativinih ocena a clanovima koji ne ispunjavaju te uslove slanje tek nakon prethodne uplate celog iznosa. Kome se ne svidjaju uslovi postoje i drugi oglasi. Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.