slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

LIGE 2024 pametni sat

3.500 din

Šabac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
57
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ljubisa
Član od 23.05.2016.
Svi oglasi

Ekran: 1,28 inča, pun ekran osetljiv na dodir
Rezolucija 240*240
Vodootporan: IP67
Bluetooth: BT4.0
Opremljen MediaTek CPU-om, ovaj pametni sat pruža glatku funkcionalnost i velike brzine obrade, poboljšavajući vaše korisničko iskustvo.
Čipset: DA14683
Senzor otkucaja srca: SC7R311
Kompatibilnost sa verzijama telefona: iOS 9.0 i noviji, Android 5.0 i noviji
Sa kapacitetom baterije od 180-220mAh, ovaj pametni sat nudi dugotrajnu snagu, omogućavajući vam da ostanete povezani i pratite svoje zdravlje duže.

 

Podržava jezike:
engleski, kineski, francuski, nemački, italijanski, španski, ruski, portugalski (podrška za obaveštenja na različitim jezicima)

 

Materijal:

Donje kućište: ABS + PC
Prednje kućište: staklo
Traka za sat: Silika gel

Vreme na čekanju:
30 dana snažnog režima pripravnosti, dnevni vek baterije od 7 dana

 

Funkcije:

Vežbajte puls/praćenje pulsa u mirovanju, nadgledanje spavanja, krvni pritisak, saturacija, obaveštenje o pozivu/poruci, poziv, poruka, sve društvene mreže, alarm, 、pijte vodu, 、uzmite lekove i tako dalje, snimite fotografiju, promena sistema, sedentarni podsetnik, štoperica, pronađi telefon, podešavanje osvetljenja, podešavanje vremena osvetljenja, kontrola dodirom, razdaljina, potrošnja、kalorija, 、pedometar - brojač koraka, postavljanje sportskih ciljeva

 

Ovaj pametni sat marke LIGE se u praksi pokazao fenomenalno (lično sam ga nosio i testrao 6 meseci). Softver koji komunicira sa telefonom je jednostavno fenomenalan, za 6 meseci korišćenja nije bio ni jedan jedini bag (greška). Specifikacija navodi da sat može da izdrži intenzivnu eksploataciju 7 dana, međutim meni je izdržavao i 17 dana pravog drilovanja (po 10 tak merenja pritiska, saturacije i pulsa, sve poruke i pozivi stižu na telefon, bezbroj gledanja vremena dnevno, praćenje sna, stalno uključivanje projača koraka i tako u nedogled) sa non stop uključenim blututom. Otporan je, što bi u narodu rekli peri, deri.

 

Preko aplikacije možete da skinete stotine predivnih skinova za ekran.

 

Uz telefon dovijate i bežične slušalice solidnog kvaliteta.

 

Sat za svaku preporuku, bez preterivanja.

 

Pogledajte i ostale modele satova klikom na Svi oglasi.

ID Oglasa: #165039376
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.