slika
slika
slika
slika
1 od 4

OnePlus Watch Smartwatch pametni sat - PCFOTO

175 €

Beograd | Čukarica
Novo
333
1
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
PCFOTO online
Član od 13.02.2013.
Svi oglasi

PCFOTO. BIZ je specijalizovana prodavnica iz Beograda koja se bavi prodajom isključivo NOVE foto-video opreme sa garancijom. Nudimo širok asortiman fotoaparata, kamera, objektiva, baterija, punjača, memorijskih kartica, bliceva, studijske opreme, stativa, stabilizatora, torbi - mnogo više od onoga što je objavljeno na oglasima. Vršimo isporuku za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Za sve detalje, posetite naš sajt, ili nas jednostavno pozovite na +381642316580.

U obzir dolazi isključivo PRODAJA. Zamena NIJE AKTUELNA.

Svi upiti za zamenu biće IGNORISANI.

* S obzirom na to da se naš sajt redovno ažurira, za svaki slučaj proverite na njemu da nije došlo do promene cene.

OnePlus Watch je dugoočekivani sat kompanije OnePlus, koja je najpoznatija po telefonima pravljenim za entuzijaste. Kako je ova kompanija deo giganta po imenu BBK Electronics, pod čijom kapom su još i čuveni brendovi Oppo, Vivo i Realme, očekivanja od ovog sata su bila prilično velika. One Plus Watch blista kada je reč o kvalitetu izrade. Kako su hteli da naprave kućište sata najvišeg kvaliteta, inženjeri kompanije su pribegli rešenju koje koriste proizvođači luksuznih švajcarskih satova - u sastav kućišta ubacili su sloj od legure kobalta, koja je duplo čvršća od nerđajućeg čelika. Nije ceo sat izrađen od kobalta, veći deo i dalje čini čelik. Staklo preko displeja je safirno, što garantuje najviši stepen rezistentnosti na ogrebotine. Sa sofverske stane primetna je namera proizvođača da ponudi što jednostavnije iskustvo. OnePlus je razvio sopstveni operativni sistem, koji ne nudi nešto mnogo slobode po pitanju uvoženja aplikacija, ali je tu sasvim dovoljno funkcija za jednog prosečnog korisnika. Baterija je sasvim pristojna, kapaciteta 402 mAh, i traje od 10 do 14 dana. Kaiševi su silikonski i lako se menjaju u slučaju pucanja. Radne memorije ima 1 GB, dok interne memorije ima oko 4 GB. Sat je vodootporan (5 ATM i IP68 rejting). Dostupan je u  crnoj boji.

Više informacija o ovom proizvodu potražite na našem PCFOTO sajtu.

Tel: 011 407 21 09
Mob: +381 64 231 6580
e-mail: office@pcfoto. biz

ID Oglasa: #129153275
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.